Η Μαρία Δεναξά καταγγέλλει ταβέρνα στη Σύρο: Την πατήσαμε σαν τουρίστες

Πόσα πλήρωσε με την παρέα της για δύο χταπόδια, μια μερίδα καλαμαράκια και ένα νερόΗ Μαρία Δεναξά καταγγέλλει ταβέρνα στη Σύρο: Την πατήσαμε σαν τουρίστες Στο νησί στο οποίο μεγάλωσε, τη Σύρο, επέλεξε να κάνει φέτος διακοπές η δημοσιογράφος, Μαρία Δεναξά. Όμως, η έξοδος σε ταβέρνα του νησιού με την παρέα της, τής βγήκε… ξινή, μιας και κλήθηκαν να πληρώσουν σχεδόν 55 ευρώ για δύο μερίδες χταπόδι, μια μερίδα καλαμαράκια και ένα μπουκάλι νερό!

Η δημοσιογράφος αποφάσισε να κοινοποιήσει τον πανάκριβο τιμοκατάλογο της προαναφερόμενης ταβέρνας στον λογαριασμό της στο Facebook, καταγγέλλοντας την αισχροκέρδεια.
«Είπαμε να βγούμε για μεζέ και την “πατήσαμε”... σαν τουρίστες! 1 κομμάτι χταπόδι (1 μικρό πλοκάμι), 18 ευρώ! Τα δύο 36! 5 ροδέλες καλαμάρι τηγανητό 11 ευρώ, συν ένα μπουκάλι νερό και κουβέρ 54,50 ευρώ! Και φυσικά ούτε το δείγμα χταποδιού αλλά ούτε και το καλαμάρι ήταν φρέσκα, έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Facebook.
«Κι όχι δεν τα ζύγισαν μπροστά μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος.
«Στο άκουσμα των γαλλικών η σερβιτόρα μας πέρασε για ξένους, παρόλο που διευκρινίσαμε ότι μιλάμε άπταιστα ελληνικά. Εκείνη έκανε πως δεν άκουσε. Όπως δεν άκουσε ότι ζητήσαμε τιμοκατάλογο τουλάχιστον τρείς φορές. Άρχισε να αραδιάζει τι έχει το κατάστημα και χαλαροί από τις διακοπές, αλλά κυρίως ανυποψίαστοι, παραγγείλαμε τα παραπάνω...», γράφει.
Και συμπληρώνει: «Η γεύση τυποποιημένη, όχι όμως οι τιμές όπως διαπιστώσαμε λίγη ώρα αργότερα. Παρόλο που δεν ήταν ευκολοχώνευτες, ζητήσαμε ως ... καλοί “τουρίστες”, να πληρώσουμε με τραπεζική κάρτα αλλά όπως μας είπαν το κατάστημα δεν διαθέτει POS και παίρνει μόνο μετρητά, ενώ στην απόδειξη δεν υπάρχει καμία αναφορά από τα πιάτα που παραγγείλαμε».
«Σύρος, Αύγουστος 2017», καταλήγει η δημοσιογράφος.http://www.newsbeast.gr/