Τρίτη, Αυγούστου 8

Η Κάρλα Μπρούνι έρχεται στην Ελλάδα για να τραγουδήσει!

Η Κάρλα Μπρούνι έρχεται στην Ελλάδα για να τραγουδήσει!
Η άλλοτε πρώτη κυρία της Γαλλίας ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα. Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα δώσει μία και μοναδική συναυλία στο θέατρο Παλλάς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Εspresso».


Η άφιξη της Κάρλα Μπρούνι θα αποτελέσει το καλλιτεχνικό αλλά και το κοσμικό γεγονός του φθινοπώρου, αφού -εκτός απροόπτου- θα συνοδεύεται από τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί αλλά και την 6χρονη κόρη τους Ζουλιά.

Η είδηση για τον ερχομό του 49χρονου πρώην τοπ μόντελ στη θεατρική σκηνή της οδού Σταδίου προκάλεσε αναστάτωση στις κοσμικές κυρίες της πρωτεύουσας, οι οποίες επιθυμούν να τιμήσουν με την παρουσία τους τη σύζυγο Σαρκοζί αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί της.



Το ενδιαφέρον κορυφώνεται όσον αφορά την εμφάνιση της πρώην πρώτης κυρίας, αφού βρετανικό site τη συγκαταλέγει στο λεγόμενο «Celebrity Horror Show Gallery», στο οποίο περιλαμβάνονται διάσημες κυρίες με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά από τις αισθητικές επεμβάσεις.

Η ελίτ του εγχώριου jet set, της showbiz αλλά και της πολιτικής ζωής του τόπου έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καλλιτεχνική βραδιά, επιθυμώντας να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα τα VIP εισιτήρια αλλά και τη συμμετοχή της στo πριβέ πάρτι, που θα δοθεί προς τιμήν του πρώην γαλλικού προεδρικού ζεύγους.

Στο μουσικό πρόγραμμα της Κάρλα Μπρούνι θα περιλαμβάνονται κομμάτια από το τέταρτο και τελευταίο της άλμπουμ, με τίτλο «Little French Songs» (Μικρά γαλλικά τραγούδια), αλλά και επιτυχίες από το σύνολο της προσωπικής της δισκογραφίας.



Η τραγουδοποιός, που συγκαταλέγεται στις πιο ισχυρές κυρίες του πλανήτη μαζί με τη Χίλαρι Κλίντον, πρόσφατα υποστήριξε τη Μελάνια Τραμπ όταν η τελευταία δέχτηκε σφοδρή κριτική για τις γυμνές φωτογραφίσεις της ως μοντέλο στο παρελθόν. Η ίδια η Κάρλα είχε ζήσει κάτι αντίστοιχο όταν παντρεύτηκε αιφνιδιαστικά τον Νικολά Σαρκοζί, λίγους μήνες μετά το διαζύγιό του από την τρίτη σύζυγό του Σεσιλιά. govastileto.gr ...