Εγώ είμαι παλαιότερος στο ΣΥΡΙΖΑ και δικαιούμαι τον διορισμό στον ΟΑΣΘ – Τουμπεκί τώρα όλοι ο άνθρωπος μπήκε αξιοκρατικά εκεί

Δεν τίθεται θέμα οικογενειοκρατίας είπε ο Στέλιος Παππάς, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι παλαιότερος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από το γιο του, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.
Ο νεοδιορισθέντας πρόεδρος του Δημόσιου πλέον ΟΑΣΘ, κάνει σαφές με αυτόν τρόπο ότι έχει το ηθικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθαρίζει ότι δικαιούται τον διορισμό του και ότι δεν πρόκειται για ρουσφέτι.
Με λίγα λόγια η νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρέπει να βολεύονται οι παλαιότεροι και όχι οι ικανότεροι.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS, είπε «Ποια είναι η οικογενειοκρατία; Εγώ είμαι παλαιότερος στο κόμμα δεν είναι ο Νικόλας. Εγώ είμαι στην Αριστερά από το 1960, ο Νικόλας είναι αργότερα, τί να κάνουμε τώρα; Αυτά δεν αλλάζουν».
Ο κ. Παππάς είπε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις στον ΟΑΣΘ: «Είναι προφανές ότι θα πάμε σε μια νέα συλλογική σύμβαση με τους εργαζόμενους. Δεν μπορεί να υπάρχει το ίδιο καθεστώς… Προφανώς δεν θα υπάρχουν απολύσεις… Το πρώτο μας μέλημα είναι να μπορέσουμε να έχουμε καλές σχέσεις με τους εργαζόμενους».
«Και μόνο το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι για δύο μήνες είναι κολοσσιαίο πρόβλημα…» πρόσθεσε ο κ. Παππάς.
Υπενθυμίζεται ότι η τοποθέτηση του κ. Παππά στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με αποτέλεσμα το υπουργείο Υποδομών να διευκρινίσει ότι η θέση είναι άμισθη.http://scoops.gr