Κυριακή, Αυγούστου 13

«ΝΤΟΥ» ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΔΥΟ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ. Α.! ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΝΤΙΡΕΚΤ ΧΤΥΠΗΜΑ» ΚΑΤΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

MILALOLIAKOS SABBBIDHS MELISANIDIS
Είναι γνωστό ότι ο Ποντιακής καταγωγής επιχειρηματίας από την Ρωσία Ιβάν Σαββίδης έχει πολιτικές φιλοδοξίες. Ο δραστήριος ομογενής έχει εκλεγεί δύο φορές μέλος της περιφερειακής Βουλής του Ροστόφ και υπήρξε βουλευτής της ρωσικής Δούμας.

filessavvidis_515679212
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «OmertaNews» ο «Ιβάν ο τρομερός» έχει βάλει πλώρη να δημιουργήσει το δικό του πατριωτικό «κόμμα Ποντίων» και να διεκδικήσει την είσοδό του στην ελληνική Βουλή!
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει έντονα να κάνει κινήσεις και επαφές με βουλευτές, επιχειρηματίες και άλλους παράγοντες της Βόρειας Ελλάδας και η πρόθεσή του να μπει στην Ελληνική Βουλή, βρίσκεται και πάλι έντονα στο προσκήνιο.
Και αυτή τη φορά θα το κάνει πράξη. Έφτασε η ώρα του ΙΒΑΝ και ας το είχαν διαψεύσει πριν τρία χρόνια άτομα από το στενό κύκλο του ελληνοπόντιου επιχειρηματία.
savvidis-mellisanidis
Σύμφωνα με πληροφορίες συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή του κ.Σαββίδη θα είναι το άλλο παιδί της πατρώας ποντιακής γης ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Ο στόχος τους είναι να εκτοπίσουν την Χρυσή Αυγή και να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας.
Πόσο εύκολο όμως θα είναι να τελειώσουν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου;
Το «κόμμα Ποντίων» θα είναι ένα πατριωτικό κόμμα με μυρωδιά από Ρωσία…
Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δύο άντρες έχουν εισχωρήσει δυναμικά στα ΜΜΕ, (βλέπε Mega και «Ε») , ότι το μπάτζετ που θα διαθέσουν θα είναι τεράστιο, και ότι ο Μιχαλολιάκος δεν κάνει πίσω για να βάλει μπροστάρη τον Κασιδιάρη που έχει γκέλ στον κόσμο,τότε μάλλον το στοίχημα των δύο Ποντίων δεν θα είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση. Τώρα εξάλλου είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για μια τέτοια κίνηση!
savvidis-mellisanidis2
Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γεννήθηκε στη Νίκαια της Αττικής, ο πατέρας του όμως, ο σπουδαίος Πόντιος αλλά πάνω από όλα άνθρωπος Γιώργος Ζώρας Μελισσανίδης, είχε έρθει από τον Καύκασο, με οικογένεια ξεριζωμένη από τον Πόντο.
Ο Ιβάν Σαββίδης γεννήθηκε στην Τσάλκα και είναι Σανταίος, πράγμα που θυμίζει και δηλώνει σε κάθε περίσταση – το δείχνει άλλωστε και η στάση του απέναντι στις ανοίκειες επιθέσεις που έχει δεχτεί.
Πέρα από την κοινή αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, από το μετερίζι της ΑΕΚ ο ένας, του ΠΑΟΚ ο άλλος, τους ενώνει πάντα η αγάπη τους για τον Πόντο, κάτι που αποδεικνύουν και με δημόσιες παρεμβάσεις τους αλλά και χρηματοδοτώντας πολλές δράσεις για το καλό του ποντιακού ελληνισμού..makeleio.gr