Τρίτη, Αυγούστου 29

Ναζισμός = κομμουνισμός!


Η απίστευτα τραγική "αριστερή" κυβέρνηση έδειξε για ακόμα μία φορά την "ικανότητά" της να ανάγει σε μείζον θέμα το ... απόλυτο τίποτα! Η παντελώς ανίκανη να χειριστεί τα σοβαρά ζητήματα του τόπου κυβέρνηση, παλεύει να δικαιολογήσει την ύπαρξή της με πυροτεχνήματα και κινήσεις λαϊκισμού του χειρίστου είδους.


Όσο και να προσπαθούν οι ζάπλουτοι βο(υ)λευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθουν κανέναν για τις "αριστερές" καταβολές και την "λαϊκή" ιδεολογία τους. Αντιθέτως αποδεικνύουν πως δεν έχουν ιδέα για το ποιος ήταν ο Πρώσος Karl Marx και πολύ περισσότερο ποια ήταν η φιλοσοφία του.

Ο κομμουνισμός, όπως τον βίωσε η ανθρωπότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, δεν έχει την παραμικρή διαφορά από τον ναζισμό! Τα απολυταρχικά καθεστώτα, τόσο του κομμουνισμού, όσο και του ναζισμού, όπου και όποτε επεβλήθησαν ήταν λαομίσητα, στυγνά και απάνθρωπα.

Στην "εκλεπτυσμένη" σημερινή μορφή του κομμουνισμού, ο εκλεγμένος "κομμουνιστής" πρωθυπουργός μπορεί και αγνοεί το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος, επιβάλλοντας ακόμα σκληρότερη λιτότητα στον λαό, που τον εξέλεξε. Αντίστοιχα, σε μία μοντέρνα έκδοση σκληρής "πατριωτικής" κυβέρνησης (αυτό που παλαιότερα θα ονομάζαμε ναζιστική), "φυτεύεται" ως πρωθυπουργός ένας ξενόφερτος τραπεζίτης προκειμένου να υλοποιήσει εθνικά εγκλήματα χωρίς πολιτικό κόστος.

Στις μαύρες περιόδους της επιβολής των κομουνιστικών και των ναζιστικών καθεστώτων, καταργήθηκε και πολεμήθηκε η ατομική ελευθερία, ο πλούτος και η εξουσία συγκεντρώθηκε στα μεγαλοστελέχη του κόμματος, οι αντιφρονούντες βασανίστηκαν και θανατώθηκαν, ο τρόμος και ο φόβος βασίλευε στις ψυχές και στο μυαλό των ανθρώπων.

Ποιος, άλλωστε, μπορεί να βρει διαφορές ανάμεσα στον Idi Amin Dada, στον Kim Jong-il και στον γιο του Kim Jong-un, στον Enver Hoxha, στον François Duvalier, στον Iosif Vissarionovich Dzhugashvili (γνωστό ως Joseph Vissarionovich Stalin), στον Adolf Hitler, στον Nicolae Ceaușescu και στην γυναίκα του Elena (γεννημένη ως Lenuța Petrescu);

Οι θιασώτες τόσο του ναζισμού, όσο και του κομμουνισμού, είναι ως επί το πλείστον άνθρωποι με πολλά complex, με έντονα αισθήματα κατωτερότητος και κοινωνικά απροσάρμοστη συμπεριφορά. Πιστεύουν πως η απολυταρχική και βίαιη επιβολή της εξουσίας θα καλύψει την προβληματική προσωπική κοσμοθεωρία τους.

Ας μην κοροϊδεύουμε άλλο εαυτούς και αλλήλους. Ούτε ο ναζισμός διαφέρει σε τίποτε από τον κομουνισμό, ούτε ο κομουνισμός διαφέρει σε τίποτε από τον ναζισμό. Πρόκειται για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, που κάποια στιγμή θα πρέπει να χαθεί στα βάθη του ωκεανού χωρίς να υπάρχει περίπτωση να μπορέσει στο μέλλον κάποιος να το ανασύρει.