Πέμπτη, Αυγούστου 17

Όχι άλλο κάρβουνο, κύριε Τσίπρα (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!


Real opinions

Αναδημοσίευση από: newsbomb.gr
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ
Τη στιγμή που μια ολόκληρη χώρα έχει παραδοθεί στις φλόγες, ο πρωθυπουργός αναλώνεται σε ευχολόγια και λόγους παραμυθίας προς τους πυροσβέστες που δίνουν σκληρή μάχη στα πύρινα μέτωπα.
Στο μήνυμά του στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει: «Σήμερα, μέρα λαμπρή για την Ορθοδοξία, για την Ελλάδα και τους Έλληνες όπου γης, εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά. Σε αυτούς που ξεκουράζονται, να χαίρονται τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Και σε αυτούς που βρίσκονται στο καθήκον. Ιδιαίτερα στους άνδρες και στις γυναίκες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, θέλω να επαναλάβω την ευγνωμοσύνη μας εκ μέρους όλων των Ελλήνων».
Κύριε Τσίπρα, είναι, το λιγότερο, υποκριτικό να λέτε πως είστε κοντά στους ανθρώπους που δίνουν μάχη με τις φωτιές! Ιδίως εάν σκεφτεί κανείς πως η δική σας κυβέρνηση, με τις αιματηρές μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει, έχει «πετσοκόψει» σε επικίνδυνο βαθμό τα μέτρα δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας.
Φτάνει πια, κύριε πρωθυπουργέ!
Επιτέλους, κινητοποιηθείτε και κάντε αυτό που πρέπει για όλους αυτούς τους ανθρώπους που τους εξυψώνετε με παχιά λόγια στα social media! Νισάφι με τα λόγια!
Όχι άλλο κάρβουνο, κύριε Τσίπρα (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!
Πηγή