Κυριακή, Αυγούστου 13

ΠΟΙΟΣ ειναι ο Ν.ΒΟΥΤΣΗΣ.........

Ο Νίκος Βούτσης, είναι o πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και έχει κάνει δυο γάμους! Από τον πρώτο έχει ένα γιο, ο οποίος καταδικάστηκε για ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής σε 8 χρόνια φυλάκιση! Ηθελε λέει να απαλλοτριώσει την κλεμμένη περιουσία της τράπεζας από …
ιδεολογία γιατί δεν είχε ανάγκη τα λεφτά, μιας και η οικογένειά του είναι αρκετά εύπορη!!! Κάθισε μόνο 3 χρόνια στη φυλακή γιατί έκανε 223 μεροκάματα στο τυπογραφείο των φυλακών! Το πρόστιμο που του επέβαλαν ήταν 1.500 ευρώ!
Ο Νίκος Βούτσης ξαναπαντρεύτηκε στα 44 του, μια 22χρονη (τότε) γυναίκα με την οποία έκανε άλλα δύο παιδιά!
Λίγα χρόνια μετά τον δεύτερο γάμο του η γυναίκα του διορίστηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων.
Ο Νικος Βούτσης είναι Πολιτικός Μηχανικός και στο βιογραφικό του θα βρείτε μια γραμμή για την επαγγελματική του καριέρα και καμιά εικοσαριά γραμμές με δράσεις ως πολιτικό στέλεχος του Σύριζα!!!
Όταν έγινε υπουργός, διόρισε ως σύμβουλό του έναν γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, γιατί ήταν στο κόμμα του σύριζα με τον πατέρα του (επίσης πολιτικός μηχανικός) με το κριτήριο ότι είχε εμπιστοσύνη στον μπαμπά του!
Κατόπιν δύο ανίψια του Νίκου Βούτση , ο Βαγγέλης κι ο Γιώργος διορίστηκαν ο μεν πρώτος στο Διπλωματικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας του Αλέξη Τσίπρα, και ο δεύτερος ως διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Λίγο αργότερα ο δεύτερος εξ αυτών διορίστηκε στην Enterprise Greece, που είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και ψάχνει επενδυτές!!!
Μετά από αυτή την ομολογουμένως υπέρλαμπρη πορεία, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, αποφάσισε σήμερα να μας πει, ότι «οι Ελληνες ΔΕΝ είναι ένας Ορθόδοξος Λαός»!!! Και είπε ότι «δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»!
Υπάρχει τώρα κάποιος που εξακολουθεί να αναρωτιέται γιατί ο Βούτσης δήλωσε όλα αυτά;;; Ε;;;
http://scoops.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81/