Κυριακή, Αυγούστου 13

Η ώρα της τιμωρίας τους έρχεται και θα είναι σκληρή. Ας τους αφήσουμε να εκτίθενται

Η ώρα της τιμωρίας τους έρχεται και θα είναι σκληρή. Ας τους αφήσουμε να εκτίθενται

Και να που καλοκαιριάτικα ο ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε το αριστερό του παρελθόν. Και να που επαναφέρει εν μέσω διακοπών τα γνωστά τσιτάτα της αριστεράς περί της ανάγκης της… συλλογικότητας σε αντίθεση με την αριστεία των ολίγων και ικανών.
Επαναφέρει ζητήματα όπως η πρωϊνή προσευχή, η υποστολή των εθνικών λαβάρων,
αν πρέπει να γίνονται παρελάσεις ή αν είναι ορθόδοξο το ελληνικό κράτος, κάτι που αν δεν κάνουμε λάθος το λέει και το Σύνταγμα.
Μα γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Γιατί θυμήθηκε ο Βούτσης να μας μιλήσει για το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»; Γιατί ξαφνικά υπάρχει… κρίση στις σχέσεις με τον… δεξιό ψάλτη Πάνο Καμμένο και γιατί η ΝΔ σύρεται στην ατζέντα του Τσίπρα ο οποίος από κάπου που βρίσκεται κρυμμένος ή κάνει διακοπές, δίνει εντολή για να αλλάξει το πολιτικό αφήγημα;
Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση βλέπει ότι καταρρέει. Ότι το φθινόπωρο που θα φύγει και η κάψα του καλοκαιριού οι Έλληνες θα θυμηθούν την πίκρα τους, τα μνημόνια, τους φόρους, την περήφανη διαπραγμάτευση του Βαρουφάκη, τα ναρκοπλοία. Και θα δουν ότι το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς (το μόνο του παράσημο), ο πατέρας του Παππά, έγινε… παπάς στις συγκοινωνίες αν και αμφιβάλλουμε αν ξέρει το χρώμα των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη.
Μην ξεχνάμε επίσης ότι 3 στους 10 Έλληνες δεν πλήρωσαν την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, πιθανότατα δεν θα πληρώσουν ούτε τη δεύτερη στο τέλος Αυγούστου κι ενώ πλησιάζει και ο ΕΝΦΙΑ. Το success story της ισχυρής οικονομίας που βγαίνει στην ανάπτυξη, που οι αγορές κάνουν τεμενάδες για την Ελλάδα του Αλέξη, καταρρέει. Όλα όσα μας υποσχέθηκε ο Τσίπρας και ο Καμμένος, οι οποίοι συμφωνούν μόνο στο να υπογράφουν τα μνημόνια κι όχι σε βασικές αρχές του ελληνισμού, ήταν για μια ακόμη φορά φίκια για μεταξωτές κορδέλες.
Και ο μόνος τρόπος για να αποπροσανατολίσουν είναι να ξαναπαίξουν το παλιό το κοσκινάκι. Αριστερές παπάτζες της δεκαετίας του 70, πασπαλισμένες με φιλελεύθερες δήθεν ιδέες, λίγη υπενθύμιση του ευρωπαϊκού διαφωτισμού που ποτέ δεν ήρθε στην Ελλάδα και οικοδόμηση μιας πολιτικής ατζέντας η οποία συζητείται μόνο πέριξ των Εξαρχείων, άντε μέχρι την Κουμουνδούρου, και σε κάποιους βλακώδεις κύκλους νεόπλουτων της αριστεράς που δεν έχουν με τι να ασχοληθούν αφού έχουν λύσει το πρόβλημα της ζωής τους.
Όχι, λοιπόν. Η Νέα Δημοκρατία και κανείς σοβαρός πολιτικός χώρος δεν μπορεί και δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα του Μαξίμου και στους διάφορους Γκαιμπελίσκους της συμφοράς. Δεν πρέπει να ασχοληθεί με τις ανοησίες καθώς καλά γνωρίζει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει γνώση και θύμηση. Ας τους αφήσει να εκτίθενται, κυρίως τον θρήσκο και πατριώτη Πάνο Καμμένο ο οποίος θα πάει άπατος και θα γελάει και ο κόσμος μαζί του.
Εντάξει, είναι Αύγουστος, δεν υπάρχουν ειδήσεις, δεν παράγεται πολιτική παρά μόνο φόροι και ανοησίες. Είναι λογικό η κάθε βλακεία του κάθε δήθεν αγωνιστή, φιλελεύθερου και παπάτζα της αριστεράς να παίρνει διαστάσεις. Είναι λογικό και ο Τσίπρας να απευθύνεται στους τελευταίους οπαδούς της αριστεράς που νομίζουν και που ο πρωθυπουργός την πούλησε.
Όμως, δεν είναι λογικό να ασχολούμαστε περισσότερο με βλάκες με περικεφαλαία. Ας τους αφήσουμε στην απομόνωσή τους. Ας τους αφήσουμε στην πίκρα τους επειδή βλέπουν ότι χάνουν την εξουσία. Ο σκληρός αριστερός πυρήνας που θέλει να εκθεμελιώσει τα πάντα στην Ελλάδα είναι μικρός και ανούσιος και ως τέτοιον πρέπει τον αντιμετωπίσουμε.
Το σίγουρο είναι πως η ΝΔ πρέπει να ετοιμάζεται για εκλογές. Αν ο Τσίπρας στήνει αριστερό αφήγημα δείχνει πως είναι απελπισμένος και πως η μόνη λύση θα ήταν να πάει σε εκλογές. Με αριστερές παπάτζες που θα καλύπτουν την αποτυχία τους και με την ελπίδα να έχει πάθει ο ελληνικός λαός γενική λοβοτομή.
Θα έρθει η ώρα της τιμωρίας τους για όλα και θα είναι σκληρή. Ας τους αφήσουμε να εκτίθενται.antinews.gr