Πέμπτη, Αυγούστου 31

Βιολογικός πόλεμος Ρωσίας-ΗΠΑ: Απελευθέρωσαν ιό και τον δοκίμασαν πάνω σε πολίτες!

Μια «μαύρη απειλή» απλώνεται πάνω από την Ευρώπη και την Ρωσία από δεκάδες δυτικές ΜΚΟ που φαίνεται ότι ετοιμάζουν το Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο σε ένα διαφορετικό επίπεδο , κατά  εκατομμυρίων ανυποψίαστων πολιτών.
Μια ουκρανική ομάδα χάκερς με την επωνυμία  CyberBerkut, δημοσίευσε  άρθρο σχετικά με ένα δίκτυο εργαστηρίων βιοχημείας στην Ουκρανία υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας απλά
παλαιότερες πληροφορίες των ρωσικών υπηρεσιών για το ίδιο θέμα.

Η «CyberBerkut συνεχίζει να παρακολουθεί τις δραστηριότητες των αμερικανικών ειδικών υπηρεσιών και  μη κυβερνητικών οργανώσεων με συγκεκαλυμμένη δράση στην Ουκρανία», ανακοίνωσε  η ομάδα σε ανάρτηση  στην ιστοσελίδα της, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ITAR TASS .
«Πρόσφατα, πολλοί από τους Ουκρανούς επιστήμονες που έχουν εμπλακεί στη μελέτη των παθογενειών από μικροοργανισμούς και χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ, έχουν κατασκευάσει  στη χώρα μας από το 2009 , εργαστήριο  βιολογικών απειλών», αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο αριθμός και το εύρος των βιολογικών απειλών έχει πολλαπλασιαστεί μετά την κατασκευή αυτών των εγκαταστάσεων.
Η Μόσχα ανησυχεί για την ύπαρξη ιατρικών βιολογικών εργαστηρίων στις ΗΠΑ στα ρωσικά σύνορα και ενδεχομένως να λάβει ακόμη δραστικότερα μέτρα …εφόσον το απαιτήσουν οι καταστάσεις, σύμφωνα με το δόγμα της MASKIROVKA.
«Οι εκδηλώσεις σπάνιων ασθενειών που συγκλόνισαν την Ουκρανία τα τελευταία χρόνια προκλήθηκαν πιθανώς από διαρροές ρουτίνας από αυτά τα εργαστήρια, και τις δοκιμαστικές  τροποποιήσεις των παραγόντων βιολογικού πολέμου με σκοπό τη δοκιμή και τη βελτίωσή τους», ανακοίνωσε η οργάνωση.
Δηλαδή απελευθέρωσαν σκόπιμα βιολογικό όπλο για να το δοκιμάσουν!
Σύμφωνα με τον CyberBerkut, είναι σε θέση να αποκαλυφθεί η οργανωτική δομή» της ΜΚΟ USKI που ελέγχει το όλο πρόγραμμα των εργαστηρίων στην Ουκρανία.

«Επίσημα, τα εργαστήρια είναι υπό την εποπτεία του ουκρανικού υπουργείου Υγείας. Αν και, φυσικά, αυτό είναι απλά μια τυπική διαδικασία , διότι επικεφαλής είναι από την 1η Αυγούστου, το 2016, ο Αμερικανός υπήκοος  και ακτιβιστής της πλατείας Μαϊντάν,  Ulyana Suprun. Στην πραγματικότητα, όλα αποτελούν ένα τεράστιο  συγκεκαλυμμένο αμερικανικό πρόγραμμα βιολογικού πολέμου κατά της Ρωσίας αλλά και της Ευρώπης.






Το πρόβλημα ήδη υπάρχει και μεγεθύνεται εντός της Ουκρανίας με την εμφάνιση άκρως ανησυχητικών ιατρικών φαινομένων αλλά και επιδημιών.
Σύμφωνα με το Εθνικό Ιατρικό Επιμελητήριο της Ουκρανίας, ο ρυθμός μόλυνσης των πολιτών από ιούς όπως τον HIV / AIDS, και ασθένειες όπως η φυματίωση, ηπατίτιδα Β και C και άλλες κοινωνικά επικίνδυνες ασθένειες, αυξάνονται με ταχύ ρυθμό.
Η ιατρική κοινότητα της χώρας ανησυχεί ιδιαίτερα για τη διάδοση εκτεταμένης φυματίωσης που είναι ανθεκτική στα φάρμακα.
Τα τελευταία χρόνια, η χώρα επλήγη από πολλά κρούσματα ιλαράς.
Πέρυσι, η πόλη Izmail της νοτιοανατολικής Ουκρανίας χτυπήθηκε από μια άγνωστη εντερική λοίμωξη.
Έχουν επίσης καταγραφεί κρούσματα γρίπης των χοίρων, εμφύτευσης, λεπτόσπισης και άλλων λοιμώξεων.
Εφιαλτικά σενάρια «πάνω» από την Ρωσία , τα Βαλκάνια και την  ευρωπαϊκή ήπειρο γενικότερα , τα οποία σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ , είναι απολύτως εφικτά και τα οποία εμπλέκουν άμεσα τις ΗΠΑ σε Γεωργία και Καζακστάν.
Στη Μόσχα, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία οι δραστηριότητες του Πενταγώνου στον τομέα της  ανάπτυξης της βιοϊατρικής, σε εργαστήρια που  βρίσκονται δίπλα από τα  ρωσικά σύνορα, αναφέρει έτερο παλαιότερο άρθρο.
Αυτό αναφέρθηκε από το  ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, ως σχόλιο στην  έκθεση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ σχετικά με την τήρηση των συμφωνιών και των δεσμεύσεων για τον έλεγχο των βιολογικών  όπλων,  της μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων και τον αφοπλισμό.
Το ρωσικό ΥΠΕΞ  σημείωσε ότι το πιο αμφιλεγόμενο κέντρο  από την άποψη αυτή είναι, το αποκαλούμενο Κέντρο Έρευνας Δημόσιας Υγείας στο Λούγκαρ στα περίχωρα της Τιφλίδας, αλλά και σε περιοχή του Καζακστάν , τα οποία  στην ουσία εργαστήρια υψηλού  επίπεδου, στρατιωτικών  βιολογικών πειραμάτων. Τα τμήματα λειτουργούν  υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικών Ερευνών του Στρατού των ΗΠΑ.

«Οι αμερικανικές και γεωργιανές αρχές κατέβαλαν πολύ μεγάλες προσπάθειες για να αποκρύψουν το πραγματικό αντικείμενο, και τον προσανατολισμό των δραστηριοτήτων της στρατιωτικής μονάδας του αμερικανικού στρατού, που ασχολείται αποκλειστικά  με τη μελέτη ιδιαίτερα επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών. Το Πεντάγωνο προσπαθεί να εφαρμόσει μέσω ύποπτων διαδικασιών , βιολογικό πόλεμο  και σε άλλες χώρες της ΚΑΚ »,  ανέφερε στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Αυτό προκαλεί ανησυχία σχετικά με τις δραστηριότητες του Πενταγώνου στους τομείς που έχουν άμεση σχέση με τη Σύμβαση για την απαγόρευση των βιολογικών και τοξικών  όπλων (BTWC), που πραγματοποιήθηκε με φόντο τη φαινομενική αδιαφορία της κυβέρνησης των ΗΠΑ, για την ενίσχυση της Σύμβασης ως μέσο συλλογικής ασφάλειας», λένε στη Μόσχα.
Βιολογικός πόλεμος Ρωσίας-ΗΠΑ: Απελευθέρωσαν ιό και τον δοκίμασαν πάνω σε πολίτες! - Εικόνα0
Ο εκδότης του ρωσικού αμυντικού περιοδικού «Άμυνα» και πασίγνωστος αμυντικός αναλυτής και σύμβουλος του Ρώσου προέδρου  Igor Korotchenko είπε επίσης ότι «όλες αυτές οι προσπάθειες και οι δραστηριότητες όλων αυτών των εργαστηρίων , είναι η στρατιωτική  μικροβιολογία, ή  κοινώς ο βιολογικός πόλεμος.»
Ο βιολογικός πόλεμος είναι μια από τις πιο επικίνδυνες μορφές πολεμικών επιχειρήσεων στην καθημερινή ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη  , που κινδυνεύουν όμως άμεσα από τέτοιου τύπου  «σατανικά σχέδια».
pentapostagma