Ζωή Λάσκαρη: Οι τελευταίες στιγμές στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη

Ζωή Λάσκαρη: Οι τελευταίες στιγμές στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη
Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή η Ζωή Λάσκαρη, η οποία βρέθηκε κατά νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.
Το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σηκώθηκε νωρίς, παρότι είχε αργήσει να επιστρέψει το βράδυ από το γραφείο. Του έκανε εντύπωση που η Ζωή Λάσκαρη δεν είχε ξυπνήσει νωρίτερα από αυτόν, αλλά σκέφτηκε
πως θα ήταν κουρασμένη και έφυγε και πάλι για το γραφείο, χωρίς να την ενοχλήσει. Οι ώρες όμως περνούσαν κι εκείνη δεν έδινε σημεία ζωής.
Γύρω στις 12 το μεσημέρι η οικιακή βοηθός, έχοντας ανησυχήσει από την απουσία της κυρίας της, πλησίασε στο δωμάτιό της, χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν έλαβε απάντηση. Τότε αποφάσισε να ανοίξει και να μπει. Το θέαμα που αντίκρισε της έκοψε την ανάσα. Πλησίασε και διαπίστωσε πως δεν είχε τις αισθήσεις της, ούτε καν ανέπνεε.
Ταραγμένη έτρεξε αμέσως να τηλεφωνήσει στη Μάρθα, η οποία έφτασε στο σπίτι σε χρόνο-ρεκόρ, κάθιδρη από τον πανικό και την αγωνία. Το σοκ που υπέστη όταν είδε νεκρή τη μητέρα της δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί. Κυριολεκτικά κατέρρευσε, όμως βρήκε το κουράγιο να ειδοποιήσει τον πατριό, την αδελφή και τον πατέρα της, οι οποίοι έσπευσαν στο Πόρτο Ράφτη σαν τρελοί.
  govastileto.gr