Σάββατο, Αυγούστου 12

Αυτή είναι η εταιρεία δημοσκοπήσεων του Κ@ΛΟΥ που έδωσε προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ

Αποκάλυψη για την «γκάφα» Μαξίμου και ΑΠΕ
Την… αόρατη εταιρεία δημοσκοπήσεων που βρίσκει τον ΣΥΡΙΖΑ σε απόσταση αναπνοής από τη ΝΔ και τον Αλέξη Τσίπρα να προηγείται ελαφρώς του Κ. Μητσοτάκης για την καταλληλότητα στην πρωθυπουργία έψαχναν χθες στη ΝΔ. Την εταιρεία αυτή επικαλέστηκε το ΑΠΕ για να μεταφέρει την είδηση, προερχόμενη από «κυβερνητικές πηγές».


Την εταιρία αυτή την ανακάλυψε η εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου και όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα, πρόκειται για την εταιρία CommonView, που κάνει… διαδικτυακές δημοσκοπήσεις!

Εν προκειμένω, έκανε δημοσκόπηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, από 18/7 έως 28/7, αφότου είχε γίνει εκεί το περιφερειακό συνέδριο με τον πρωθυπουργό και όλους τους υπουργούς. Και βρήκε σε δείγμα 459 ατόμων (τόσο βρέθηκαν σε 10 ολόκληρες μέρες) ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πάνε καλά. Το φοβερό είναι ότι το Μαξίμου τροφοδότησε το ΑΠΕ με τέτοια «είδηση».

Το δεύτερο φοβερό είναι ότι το ΑΠΕ τη μετέδωσε χωρίς να έχει καν την εταιρεία η οποία την έκανε. Το τρίτο φοβερό είναι ότι έχει κι άλλα ωραία ευρήματα, όπως, για παράδειγμα, ότι το 85% των κατοίκων δεν γνώριζε καθόλου ή γνώριζε λίγο ότι έγινε εκεί το συνέδριο με τον Αλ. Τσίπρα.

 dexiextrem