Η απάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου στους επικριτές του για την απόκτηση παιδιών σε αυτή την ηλικία

Η απάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου στους επικριτές του για την απόκτηση παιδιών σε αυτή την ηλικία
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο BHMAgazino παραχώρησε ο Σταύρος Ξαρχάκος ο οποίος απαντά στους επικριτές του για την απόκτηση παιδιών σε αυτή την ηλικία και μιλάει για τις μούσες της ζωής του.

«Δεν είμαι αισιόδοξος, είμαι υπεραισιόδοξος, διότι στα 78 μου απέκτησα δίδυμα. Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό. Πόση αισιοδοξία πρέπει να κουβαλάω μέσα μου για να φέρω στον κόσμο δυο ψυχές» τονίζει ο μεγάλος δημιουργός και συνεχίζει: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε αυτούς που με επικρίνουν, διότι θεωρώ κακόγουστα αυτά τα σχόλια. Θα με επικρίνει ο οποιοσδήποτε για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζομαι την ζωή μου; Δεν χρειάζεται να πω τίποτα».
Οι γυναίκες της ζωής σας υπήρξαν και μούσες σας;
«Δεν θα το έλεγα. Αυτά που ακούμε και διαβάζουμε είναι νομίζω παραμύθια. Όταν έχεις έναν έρωτα πραγματικό, κάποια στιγμή αρχίζεις να υποφέρεις, αλλά δεν ζούμε και στην εποχή που κόβανε τις φλέβες τους οι άνθρωποι, όλα αυτά είναι ωραία για να γίνονται βιβλία, όπερες, τραγούδια. Το παράφορο πάθος μπορεί να βγει καμιά φορά στη δημιουργία, αυτή η τρέλα δεν είναι όμως έρωτας, ο αληθινός έρωτας είναι ήρεμος».govastileto.gr