Τρίτη, Αυγούστου 15

Τι και αν τα έχει όλα! Η Κάιλι Τζένερ είναι δυστυχισμένη επειδή...

Τι και αν τα έχει όλα! Η Κάιλι Τζένερ είναι δυστυχισμένη επειδή...
Είναι διάσημη, είναι πλούσια, επιτυχημένη επιχειρηματίας λίγο πριν τα είκοσί της και για κάποιους αποτελεί πρότυπο ομορφιάς.

Σίγουρα όμως δεν είναι ευτυχισμένη, και ζηλεύει υπερβολικά τη μεγαλύτερη αδελφή της. Αυτή δεν είναι άλλη από την 19χρονη Κάιλι Τζένερ, που μόλις απέκτησε το δικό της ριάλιτι στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Ε!, το Life of Kylie και όπως δήλωσε ζηλεύει πολύ την 21χρονη αδελφή της Κένταλ.
ΚΑΙΛΙΙΙ
Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι η νεαρή επιχειρηματίας μιλώντας για την αδελφή της και τις φίλες της που κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ είπε: «Βλέπω την Κένταλ, την Μπέλα (Χαντίντ) και την Χέιλι (Μπάλντουιν) να ταξιδεύουν συνέχεια και απλώς να παρουσιάζουν τα ρούχα που φοράνε, είναι φτιαγμένες γι’ αυτό».
ΚΕΝΤΑΛ
ΜΠΕΛΑ
Μάλιστα σε μία συζήτηση με την καλύτερη φίλη της, την Τζόρντυν Βοντς είπε ότι «αισθάνομαι ότι αυτό το θέμα με τη φήμη θα τελειώσει πολύ νωρίτερα από όσο νομίζουμε». «Δεν ξέρω για ποιον το κάνω. Μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να κάνω αυτό που κάνει η Κένταλ και οι φίλες της. Αλλά δεν είμαι γι’ αυτό εγώ», παραδέχτηκε η Κάιλι.
ΚΕΝΤΑΛ 2
Μάλιστα η 19χρονη που έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως μια ιδιαιτέρως επιτυχημένη σειρά καλλυντικών αποκομίζοντας εκατομμύρια δολάρια δήλωσε, μιλώντας σε ψυχολόγο, απογοητευμένη από όλη αυτή τη διασημότητα λέγοντας ότι «θέλω απλώς να τρέξω μακριά». «Όταν μεγαλώνεις μπροστά από τις κάμερες οι άνθρωποι αισθάνονται ότι σε γνωρίζουν», είπε η 19χρονη, που συμμετέχει στο οικογενειακό ριάλιτι από τότε που ήταν εννέα χρόνων και πρόσθεσε: «Σίγουρα δεν επέλεξα αυτή τη ζωή, αλλά δεν πρόκειται να πω ότι δεν την στηρίζω», αναγνωρίζοντας ότι η ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την καθιστούν ακόμα πιο διάσημη.
ΚΑΙΛΙ
Μάλιστα είπε ότι θα ήθελε να κάνει ψυχανάλυση χωρίς τις κάμερες για να κατανοήσει προς τα που θέλει να οδηγήσει τη ζωή της. Η σταρ των ριάλιτι σε άλλο σημείο της εκπομπής είπε: «Δεν ξέρω πώς είναι να ζεις μια φυσιολογική ζωή, όπου οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν ποιος είσαι» και ομολόγησε: «Νομίζω ότι έχασα πολλά κομμάτια του εαυτού μου».newsbomb.gr