Πέμπτη, Αυγούστου 17

ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΔΙΩΓΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ



Τσαβούσογλου: Θαλάσσια σύνορα δεν υπάρχουν ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα !

Ποιος τσίπρας, ποιος μητσοτάκης, ποια φώφη, ποιος λεβέντης, ποιος καμμένος, ποιος θεοδωράκης, ποιος κουτσούμπας, ποιος μιχαλολιάκος να ανακόψει τη μελλοντική επέλαση τής Τουρκιάς? Όλοι τους μαζί και ξεχωριστά ο καθένας τους είναι μισή ζαριά/μισοριξιά σε στρατηγικούς σχεδιασμούς των Νεο-Οθωμανών… Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και Ελλάδα μας Οθωμανική Επαρχία.. Οι Μογγόλοι Ασιάτες έχουν το φυσικό χάρισμα να περιμένουν χωρίς γογγυσμούς την ώρα και τη στιγμή που το θήραμά τους θα πέσει εξαντλημένο στα δίχτυα τους… Αλλά σε ποιον να το πούμε, σε ποιον??
(Ο.Ε.)ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ… ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΠΕΡΣΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ «ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ» ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΑΣΕΙ ΚΟΙΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ.ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΕ «ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ»… ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΛΠ
Το αιγαιο φαινεται να εχει παραδοθει πλεον στους τουρκους,αποβιβαζουν σε οποιοδηποτε σημειο γουσταρουν,δεν υπαρχει απολυτως κανενας ελεγχος, η χωρα εχει ουσιαστικα παραδοθει-προδοθει,και θαυμαστε τωρα το λιμενικο μας που αντι να προστατεψουν τα συνορα μας και να αποτρεψουν την εισβολη-εποικισμο(τους οποιους πληρωνουμε αδρα με τους φορους μας )εχουν ουσιαστικα μετατραπει σε οργανα της τουρκιας και βοηθουν στον εποικισμο της πατριδας μας
Δεν κανουν τίποτα, απολυτως τιποτα για αποτροπη εισοδου ουτε συλληψεις ουτε τιποτα απλα ελευθερη εισοδος για να εγκατασταθουν ολο και περισσοτεροι μεταναστες και να τριγυρνουν ελευθερα νομιμοποιωντας τον εποικισμο της πατριδας μας.  Δείτε τι έγινε χθες σε μεταφορα από το amfipolinews..  Σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε ανατολικά της Σκύρου
»Στo λιμάνι της Κύμης, συνοδεία πλωτού του λιμενικού θα οδηγηθεί σκάφος με μετανάστες και πρόσφυγες που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Σκύρου. Στο σκάφος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιβαίνουν περίπου 50 άτομα.»
Ιστιοφόρο με 50 λαθρομετανάστες εντόπισε η Frontex νοτιοδυτικά των Κυθήρων – Σκάφος με 50 λαθρομετανάστες έφτασε ανενόχλητο στα… Κύθηρα! – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ….. Ιστιοφόρο με 55 λαθρομετανάστες εντόπισε η Frontex στα ΚΥΘΗΡΑ
»Περισσότεροι από 50 λαθρομετανάστες αγνώστου εθνικότητας βρέθηκαν να πλέουν με ιστιοφόρο από περιπολικό της Frontex νοτιοδυτικά των Κυθήρων.Στη συνέχεια, η Frontex οδήγησε το ιστιοφόρο στο λιμάνι της Καλαμάτας.Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:…»
»Αμείλικτα ερωτηματικά για την επιτήρηση και την ασφάλεια στο Αιγαίο προκαλεί ο σημερινός πλους τουρκικού λαθρεμπορικού πλοίου το οποίο μετέφερε άνω των 50 λαθρομεταναστών και έφτασε ανενόχλητο ανοικτά του Μεσσηνιακού Κόλπου, αφού πρώτα είχε αγκυροβολήσει στα Κύθηρα!Το τουρκικό πλοίο ξεκίνησε από τα παράλια της Μικράς Ασίας με 50 λαθρομεταναστές και ουδείς ασχολήθηκε μαζί του κατά τον πλου του στο Αιγαίο.Το τουρκικό δουλεμπορικό πλέοντας στα διεθνή ύδατα κατάφερε να διασχίσει το Αιγαίο από ανατολή προς δύση, χωρίς να εντοπιστεί από το σύστημα επιτήρησης του Λιμενικού και της Frontex.
ΑΚΟΜΑ ΦΥΣΑΕΙ ΑΝΕΜΟΣ… ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ..ΦΩΤΙΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΣΒΗΝΟΥΝ.. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗ ΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ, ΤΗΝ ΤτΕ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ Κ.Ο.Κ…. ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
Όσο και αν ακούγεται απίστευτο ένα ολόκληρο τουρκικό πλοίο γεμάτο με λαθρομετανάστες κατάφερε να περάσει απαρατήρητο μέσα από τις Κυκλάδες και να αγκυροβολήσει στα Κύθηρα, πριν καταλήξει στον Μεσσηνιακό Κόλπο και αυτό λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.Αν αυτό το περιστατικό δεν αποδεικνύει πόσο «σουρωτήρι» έχει καταντήσει το σύστημα επιτήρησης στο Αιγαίο, τότε τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε.
Ουσιαστικά οι Τούρκοι διέσχισαν το Αιγαίο χωρίς να υποψιαστεί κανείς τίποτα. Αν αυτό δεν θεωρείται διάλυση του μηχανισμού ασφάλειας και επιτήρησης στο Αιγαίο, τότε τι άλλο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Εδώ όμως τίθενται σειρά σοβαρών ερωτημάτων.»
»Στην Καλαμάτα βρίσκονται τώρα οι επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων είναι τρία παιδιά – Στην πλειοψηφία τους είναι Σομαλοί και Πακιστανοί…Ιστιοφόρο εντοπίστηκε από περιπολικό της Frontex 15 ναυτικά μίλιανοτιοδυτικά των Κυθήρων και, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι πάνω σε αυτό βρίσκονταν 55 λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους Σομαλοί και Πακιστανοί.Μεταξύ των επιβαινόντων είναι και τρία παιδιά. Η Frontex οδήγησε το ιστιοφόρο στο λιμάνι της Καλαμάτας.Οι λαθρομετανάστες κρατούνται προσωρινά στο λιμάνι της Καλαμάτας μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου και καταμέτρησης, αναγνώρισαν τρία άτομα μεταξύ των επιβαινόντων του σκάφους που φέρονται ως οι διακινητές.Aναμένεται να οδηγηθούν στο παλαιό νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου πρόκειται να φιλοξενηθούν…»
· λαθρομεταναστευση παντου απο το αιγαιο τωρα και στο ιονιο:
Περισυλλογή 47 μεταναστών από ακυβέρνητο αλιευτικό ανοιχτά της Ζακύνθου
»Από το φορτηγό πλοίο Maple liv σημαίας Λιβερίας περισυνελέγησαν 47 μετανάστες που εντοπίστηκαν νωρίτερα σε ακυβέρνητο αλιευτικό σκάφος 105 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Ζακύνθου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό που θα μεταφερθούν ενώ το αλιευτικό σκάφος είχε αναχωρήσει από τη Λιβύη με προορισμό την Ιταλία….»
Εντοπίστηκαν 69 μετανάστες στη Ζάκυνθο – Ανάμεσα τους παιδιά και έγκυες
»Έξήντα εννέα παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Ξύγκια στις Βολίμες Ζακύνθου. Οι μετανάστες προέρχονται από το Αφγανιστάν, την Σομαλία και το Πακιστάν και ανάμεσά τους είναι δύο έγκυες γυναίκες και 15 παιδιά.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι διακινητές τους άφησαν στην περιοχή Ξύγκια Βολιμών, λέγοντας τους ότι έφτασαν στην Ιταλία και αποβιβάστηκαν από το σκάφος που τους μετέφερε ως εδώ.
Αμέσως έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της περιοχής που ήταν ξύπνιοι λόγω των πυρκαγιών που καίνε τις Βολίμες τα τελευταία 24ωρα και ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο Ζακύνθου και η αστυνομία.Στην συνέχεια το σκάφος του Λιμεναρχείου Ζακύνθου, εντόπισε ανοιχτά της Ζακύνθου το σκάφος που μετέφερε τους παράτυπους μετανάστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την πρώτη προσέγγιση δεν σταμάτησαν αλλά στην συνέχεια παραδόθηκαν χωρίς να προβάλουν αντίσταση.Οι 69 παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας όπου τους παρήχθησαν πρώτες βοήθειες, τρόφιμα και ρούχα.»
Κεφαλονιά: Ογδόντα μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλία
»Ογδόντα μετανάστες, εντοπίστηκαν στην παραλία της Αγίας Ιερουσαλήμ, στην βόρεια Κεφαλονιά.Ανάμεσα στους μετανάστες ήταν και 20 παιδιά, τα οποία εξετάστηκαν αμέσως από γιατρούς και είναι καλά στην υγεία τους.Η αντίδραση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, του Λιμεναρχείου και του Δήμου ήταν άμεση και όλοι οι μετανάστες μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος στο Αργοστόλι.Αφού εξετάστηκαν από γιατρούς του νοσοκομείου Κεφαλονιάς, θα μεταφερθούν σήμερα το βράδυ στην Αθήνα.»
· επιπλεον τελειωνουν και την κρητη,φαινεται οι βρωμοτουρκοι και λοιποι λαθροδιακινητες πλεον εχουν βαλει ως στοχο να βουλιαξουν και την κρητη,συνεχη περιστατικα-πολλα προερχομενα και απο την τουρκια- ομοιως και την κυπρο μας:
Κύπρος: Ρυμούλκηση σκάφους με 143 Σύρους μετανάστες στην Πάφο
»Σκάφος, που μετέφερε 143 μετανάστες από τη Συρία και ξεκίνησε από τις ακτές της Τουρκίας, ρυμουλκήθηκε σήμερα στις 4 τα ξημερώματα, στο Λατσί κοντά στη Πάφο της Κύπρου.Σκάφος του Λιμενικού προσέγγισε το σκάφος γύρω στη 1 το πρωί και η ρυμούλκησή του έγινε κατορθωτή τρεις ώρες αργότερα στο Λιμανάκι στο Λατσί.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 62 άντρες, 31 γυναίκες και 50 παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, για καταγραφή των στοιχείων τους. Εκεί αναμένεται να γίνουν εξετάσεις προκειμένου να διαφανεί ποιοι εξ αυτών είναι παράτυποι μετανάστες ή αν ανάμεσά τους υπάρχει και ο διακινητής. Στους 143 παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραχωρήθηκαν τρόφιμα και άλλα χρειώδη.»
Ψαράδες στη Λεμεσό έσωσαν δύο Σύρους μετανάστες που είχαν ναυαγήσει
»θαυμαστε τωρα εδω το λιμενικο μας,τους αστυνομικους μας κλπ…που αντι να προστατεψουν τα συνορα μας και να αποτρεψουν την εισβολη-εποικισμο(τους οποιους πληρωνουμε αδρα με τους φορους μας )εχουν ουσιαστικα μετατραπει σε οργανα της τουρκιας και βοηθουν στον εποικισμο της πατριδας μας
σε καθε αλλη σοβαρη χωρα ο αρχηγος του λιμενικου ή του στρατου ή της αστυνομιας κλπ… θα ειχαν παραιτηθει ως ενδειξη διαμαρτυριας για την εισβολη που συντελειται και τις ανθελληνικες εντολες που δεχονται,οι δικοι μας συγκινουνται με την εισβολη,θαυμαστε τους αυτοι ειναι οι προστατες μας των ανοιχτων συνορων
ολοι τους εχουν μετατραπει σε οργανα της τουρκιας, ουσιαστικα πριμοδοτουν την ισλαμοποιηση και τον εποικισμο της ελλαδας και τον σχεδιαζομενο αφανισμο και αντικατασταση των ελληνων ,με λιγα λογια μια πολιτικη που ουσιαστικα θα προσελκυσει ακομα περισσοτερους λαθρομεταναστες,εχουν ως στοχο και σκοπο να διαλυσουν μεθοδευμενα την εθνικη και κοινωνικη συνοχη της χωρας και την εξαφανιση του εθνους των ελληνων και μετατροπη της ελλαδας σε ενα πολυφυλετικο χωρο και μορφωμα
ο οζαλ σας ευχαριστει:
Η Ελλάδα του Τουργκούτ Οζάλ – Εκπληρώνεται η προφητεία του Τουργκούτ Οζάλ για την Ελλάδα
αξιζει επισης να διαβαστει αναφορικα με την προδοσια που συντελειται απο ολους(πολιτική ηγεσια και στρατιωτικη ηγεσια):
ΝΑΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΠΕΝΑΚΗ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ

 anaktisis.net