Τελικά, κύριε πρωθυπουργέ, είσαι πολύ μεγάλο κωλόπαιδο. Βγήκες από την τρύπα σου, αρουραίε; Και στο λέω ΕΓΩ με το όνομα μου, πολιτικέ αλήτη

xios-tsipras
«…Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας,πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την πυρκαγιά. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τους πυροσβέστες στο πεδίο των επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή Υπουργών».
Αυτή την «είδηση» μετέδωσαν πουρνό-πουρνό καθ υπόδειξη του Μαξίμου, τα αργόσχολα τσογλανάκια της ΕΡΤ, της χειρότερης κρατικής τηλεόρασης της μεταπολίτευσης.
Τον έβγαλαν τσάρκα από αέρος, τον «χαπακωμένο Νέρωνα», για να θαυμάσει τις αμαρτίες του. Καιγόταν η Ελλάδα τέσσερεις-πέντε μέρες(και ακόμα καίγεται) και το πολιτικό τσόλι κρυβόταν. Όλοι οι πολιτικοί αλήτες, φοβούνται τη φωτιά. Ακόμα και να τη μυρίσουν. Είναι η αδρεναλίνη που σε κάποιους που αντιμετωπίζουν φοβικά και διάφορα άλλα ψυχικά σύνδρομα(μεταξύ αυτών και την αρρώστεια, την ανίατη ψυχική ανωμαλία του ψέμματος), κυλάει ανάποδα στο αίμα τους. Αντί ο στρατηγός της χώρας να βρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων από την πρώτη ώρα, είχε εξαφανιστεί. Και μαζί με αυτόν, μαύριζαν στα νησιά και τα άλλα κωλόπαιδα της αυλής που έχει γύρω του: Ο Κουρουμπλής, η Δούρου, ο εφοπλιστής υπουργός Εσωτερικών, ο Τόσκας και όλοι οι άλλοι σκατένιοι και αποδέλοιποι.
Και όταν σιγουρεύτηκε ότι θα πετάξει πάνω από τα καμμένα και δε θα καεί, μίσθωσε ελικόπτερο για να κάνει την πλάκα του, να κάνει παράτα, να εντυπωσιάσει τα πλήθη. Αντί να πάει οδικώς στα μέρη της φωτιάς. Αλλά για να πάει εκεί οδικώς, θα χρειαζόταν ένα λόχο χωροφυλάκων για να τον φυλάξει από τη μανία του κόσμου που κάηκε. Και βέβαια, τώρα συγκαλεί το υπουργικό. Για να ξεκινήσουν οι καραμανλικές θεωρίες συνωμοσίας που τις έχει μάθει καλά από το άλλο κωλόπαιδο της Ραφήνας.
Ένα μόνον θα σου πούμε: Είσαι πολύ μεγάλο κωλόπαιδο, κύριε πρωθυπουργέ. Εαν ζούσε η Μαλβίνα, πιθανόν θα είχες «πεθάνει» εσύ, από αυτά που θα άκουγες. Εμείς μόνον ένα θα σου πούμε και θα στο πούμε με το όνομα μας: Είσαι σκουπίδι. Και κρίμα ειδικά για τους νέους ανθρώπους που σε εμπιστεύτηκαν και τους εξευτέλισες την αξιοπρέπεια. Είσαι 43, είμαι 51. Και δε θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια να ακούω τις βλακώδεις μαλακίες του χειρότερου πρωθυπουργού της Ελλάδος.
Αυτή τη γλώσσα χρησιμοποιεί ο κόσμος, αυτή κι εγώ.
Αλήτη, ε, αλήτη…
Υ.Γ: Και να φωνάξεις και την Υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος, να μας κλείσει φυλακή, ανόητε μπολσεβίκο του Μαδούρο. Ανόητε πίθηκε της Ν\Βενεζουαλικής Δικτατορίας. Ανεπρόκοπο παιδάκι του Πολυτεχνείου. Φτου…

Σ.Σ.Χ

 http://www.makeleio.gr