Τετάρτη, Αυγούστου 23

Το απίστευτο τρικ της Νταϊάνα για να τρώει «κανονικά» χωρίς να παχαίνει…

νταιανα
Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό της, νέες λεπτομέρειες από τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα βγαίνουν στη δημοσιότητα με το ενδιαφέρον του κόσμου να παραμένει ενεργό. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι η Νταϊάνα έμεινε γνωστή ως η πριγκίπισσα του λαού. Με αφορμή την φετινή επέτειο των είκοσι ετών από τον τραγικό θάνατό της, όλο και περισσότερες μικρές λεπτομέρειες
της ζωής της βγαίνουν στη δημοσιότητα.
Αυτή τη φορά έγινε γνωστό ένα από τα μυστικά της Νταϊάνας για να διατηρεί την ισχνή σιλουέτα της. Ο προσωπικός της σεφ Darren Mc Grady και αγαπημένος της βασιλικής οικογένειας, αποκάλυψε κάποια «τρικ» που χρησιμοποιούσε στην καθημερινότητά της για να διατηρείται σε φόρμα. Ενα από αυτά είναι ότι στα δείπνα που έκανε η ίδια, ο προσωπικός της σεφ της ετοίμαζε τα ίδια φαγητά αλλά σε light έκδοση, ούτως ώστε κανείς να μην καταλαβαίνει ότι εκείνη έτρωγε διαφορετικό πιάτο. Και με αυτόν το τρόπο λάμβανε τις μισές και ακόμα λιγότερες θερμίδες.

Darren Mc Grady Facebook
Darren Mc Grady Facebook
«Σηκωνόταν νωρίς και το πρωινό της συμπεριλάμβανε μισό γκρέιπφρουτ, ένα ποτήρι χυμό λεμονιού και μια κούπα καφέ. Έτρωγε δύο φρυγανιές και μία κουταλιά φασόλια. Στα γεύματά της πρώτη επιλογή ήταν το ψητό κοτόπουλο. Δεν έτρωγε ποτέ κόκκινο κρέας – ίσως σε κάποιο επίσημο τραπέζι. Το βράδυ αποσυρόταν στην κρεβατοκάμαρά της στις 18.00-19.00. Αν τα παιδιά δεν ήταν στο σπίτι, έτρωγε είτε στην κουζίνα είτε μπροστά στην τηλεόραση. Όταν όμως είχε καλεσμένους ή είχαν έρθει τα παιδιά από το οικοτροφείο, τότε επέλεγε την τραπεζαρία των 10 ατόμων».

ΕΡΑ
ΕΡΑ
Ο ίδιος συμπληρώνει: «Είχε αδυναμία στη μους ντομάτας και όταν της εξήγησα ότι πρόκειται για μια παχυντική επιλογή, μου ζήτησε να τροποποιήσω τη συνταγή. Έτσι, αντικατέστησα τα λιπαρά στοιχεία, χωρίς όμως να χάσει σε γεύση. Αυτή η «αλλαγή» είναι κάτι που γινόταν συχνά: για παράδειγμα, στα καλέσματά της οι συνδαιτυμόνες της έτρωγαν την παχυντική έκδοσηκάποιου πιάτου ενώ εκείνη την πιο light, αλλά ποτέ δεν αποκάλυπτε αυτό το γευστικό τρικ που την κρατούσε αδύνατη».

ΕΡΑ
makeleio.gr