Τρίτη, Αυγούστου 15

"Γιατί κανείς δεν βάζει πλάτη για το ΣΥΡΙΖΑ;"..Αναρωτιέται συριζεϊκό οικόσιτο



Απολαυστικό άρθρο στο tvxs, του Γιάννη Σιδηρόπουλου, προφανώς φανατικού υποστηρικτή αν όχι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον προκλητικό διορισμό του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ, αναρωτιέται γιατί "αριστεροί διανοούμενοι" δεν υποστηρίζουν την κυβέρνηση Τσίπρα.
Σε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα, διαβάζουμε....
."Τι απέγιναν οι αριστεροί διανοούμενοι;

Αυτή είναι και η απάντηση στο ερώτημα, γιατί από τόσους και τόσους αριστερούς «διανοούμενους» της χώρας, ελάχιστοι στηρίζουν την κυβερνώσα αριστερά του Τσίπρα, σαφώς  λιγότεροι από όσους στήριξαν ανοιχτά το αποτυχημένο και αναιμικό από άποψη μαζικότητας, εγχείρημα του Κουβέλη όταν εκείνος συμπορεύτηκε με τον παραδοσιακό δικομματισμό. ¨
Εδώ ο συγγραφέας βαφτίζει ως αριστερούς διανοούμενους καταρχάς όσους στήριξαν Κουβέλη....Αλήθεια οι υποστηρικτές Κουβέλη τι σχέση είχαν με την αριστερά;; Ο Κουβέλης έλαβε την στήριξη του "ακραίου κέντρου".
Για τους νορμάλ αριστερούς του πνεύματος να πούμε στον κύριο Σιδηρόπουλο, ότι κανείς πραγματικά αριστερός δεν μπορεί να στηρίξει τον Τσίπρα που εφαρμόζει το σκληρότερο νεοφιλελεύθερο μνημόνιο. Και γιατί να μην στήριζαν πριν το 2015 τον Σαμαρά;;; Τουλάχιστον το αφορολόγητο δεν το πείραξε θα πει κάποιος.
Το παραμύθι της δήθεν αριστερής κυβέρνησης Τσίπρα έχει από καιρό ξεφτίσει στην κοινωνία. Κανείς πλέον δεν θεωρεί ότι ο ηγέτης της 100ετιας ασκεί αριστερή πολιτική. Το παραμύθι αυτό όμως αναπαράγεται με μεγάλη επιτυχία από το Μαξίμου για να το καταπίνουν ως σανό τα μέλη και οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.http://anemosantistasis.blogspot.gr