Τετάρτη, Αυγούστου 30

Οικογενειακή τραγωδία πίσω από τη φωτιά στην Πετρούπολη

Με σοβαρά εγκαύματα και χωρίς τις αισθήσεις τους, απεγκλωβίστηκαν ένας άνδρας και ένα κορίτσι, από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη Αττικής.

Οι πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν πως ο 50χρονος πατέρας και η 17χρονη κόρη του από τη φωτιά στο διαμέρισμά τους στην Πετρούπολη, μεταφέρθηκαν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος».
Στην Παμμακάριστο διαπιστώθηκε ότι οι δύο τραυματίες έχουν κυρίως εισπνευστικά εγκαύματα, καθώς και ελαφρά δερματικά εγκαύματα. Έχουν διασωληνωθεί και πρόκειται άμεσα να μεταφερθούν σε Μονάδα Εγκαυμάτων. Η 17χρονη πρόκειται να μεταφερθεί στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ ο 50χρονος πατέρας σε αντίστοιχη μονάδα του ΚΑΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπο και πιθανολογείται ότι ο πατέρας την μαχαίρωσε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα. Μαρτυρίες των γειτόνων ανέφεραν ότι ο πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 10.09 και επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Η εστία της φωτιάς ήταν στο σαλόνι του διαμερίσματος και φαίνεται πως έχει καεί το μισό διαμέρισμα. Ευτυχώς, η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε στα διπλανά διαμερίσματα.http://tvxs.gr