Τρίτη, Αυγούστου 22

Ο «ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΑΣ» ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ και Ο «ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΥΚΛ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ (ΣΟΪΜΠΛΕ), ΜΕ ΝΕΟ «ΚΟΦΤΗ» ΣΤΙΣ…ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΙ «ΑΝΟΗΤΟΙ» ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΤΩΧΩΝ και ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ…ΑΡΠΑΞΕΙ…!!!

Ένας ξεψυχισμένος και πανικόβλητος  Πρωθυπουργός μιάς διαλυμένης  Κυβέρνησης και ένας περιφερόμενος κλόουν ως  θλιβερό  ομοίωμα του Καλιγούλα πού παριστάνει τον Υπουργό Οικονομικών, αποφάσισαν
μπροστά στο τρόμο της εκλογικής τους κατάρρευσης  (με ότι ποινικές ευθύνες προοιωνίζονται) να εξαγοράσουν  τις συνειδήσεις των φτωχών με τα δικά τους λεφτά, αυτά δηλ. που τους έχουν… φάει…!!!

Βοήθημα 617 εκατ. ευρώ έναντι μέτρων 14 δισ. ευρώ.
-----
Στα 14 δισ. ευρώ ανέρχονται τα δημοσιονομικά μέτρα της περιόδου 2015-2018, εκ των οποίων τα περίπου 5 δισ. ευρώ θα τεθούν σε ισχύ από την…1η Ιανουαρίου 2017…!!! 
********
Ένα εφ΄άπαξ επίδομα το οποίον οι κλινικά ασθενείς βλαχοκουβαρντάδες το βάφτισαν 13η σύνταξη και μόλις το έμαθαν οι δανειστές πάγωσαν αμέσως τις ρυθμίσεις για το χρέος, με αποτέλεσμα τα «λιμά» πού μας Κυβερνάνε να αναγκασθούν να υπογράψουν εξευτελιστική Δήλωση μετάνοιας ότι δεν θα το ξανακάνουν και σε περίπτωση εκτροχιασμού από το πρόγραμμα να τα ξαναπάρουν  από τους συνταξιούχους πού προσωρινά έδωσαν, με ενεργοποίηση νέου κόφτη…
********
Και «ώ του θαύματος»  ο πάσχων από βαθειά κατάθλιψη Πρωθυπουργός μέσα στη κρίση πανικού απελευθερώνοντας κάθε μορφής φαντασίωσή του και προφανώς με εγγενή αδυναμία του εφηβικού αδιεξόδου ανέκραξε:
********
Νικήσαμε ήρθησαν τα μέτρα για το πάγωμα του χρέους.
********
Δεν είναι η πρώτη φορά πού το ανίατο βάσανο του εφηβικού αδιεξόδου --ενώ απελευθερώνεις κάθε μορφής φαντασίωση--, σε οδηγεί σε πανηγυρίστικες  κραυγές νίκης.
********
Ο Τσίπρας και πέρυσι πού υπέγραψε το χειρότερο μα και αχρείαστο 3ο Μνημόνιο χωρίς επίγνωση τι του γίνεται και τι λέει, δήλωνε:
********
«Δεν υποχωρήσαμε, δεν λυγίσαμε, δεν συμβιβαστήκαμε, κάναμε ένα…συμβιβασμό και σταθήκαμε όρθιοι για να βγούμε νικητές»…!!!
********
Όταν είσαι αποχαυνωμένος από αέναο --πλήν όμως ατελέσφορο-- αυνανισμό και δεν μπορείς παρά τις μάταιες προσπάθειες  να «τελειώσεις», έ, φυσικό επακόλουθο είναι τέτοια να λές, τέτοια να κάνεις και να παίρνεις τον τίτλο του Αυνάν στην εκλαϊκευμένη φυσικά ονομασία του…
********
Ε, ρε ποιοι μας… Κυβερνάνε…!!!                 
                 -----------------