Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισαν με τον Κώστα Βουτσά να μην κάνουν δεύτερο παιδί

Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισαν με τον Κώστα Βουτσά να μην κάνουν δεύτερο παιδί

Η Αλίκη Κατσαβού σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον Κώστα Βουτσά και τον γιο τους, τον Φοίβο που ήρθε στη ζωή τους και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

«Το εγώ γίνεται εμείς και όλα περιστρέφονται γύρω από το παιδί. Ζω για τον Φοίβο και αυτό τα λέει όλα. Η γέννησή του με έκανε πιο ενεργητική και χαρούμενη. Θέλω να δημιουργήσω περισσότερα πράγματα, με μοναδικό σκοπό την ευτυχία του Φοίβου και του άντρα μου»
είπε στο "People" η Αλίκη.

Ωστόσο, παραδέχεται πως η μεγαλύτερη απόφαση ζωής πάρθηκε το 2013, όταν, δύο χρόνια μετά το θάνατο του πρώτου της συζύγου και θεατρικού συγγραφέα Τάκη Χρυσούλη, σύναψε δεσμό με τον Κώστα Βουτσά. «Δεν περίμενα να ερωτευτώ ξανά. Νόμιζα πως δεν υπήρχε άλλος καλύτερος άντρας από αυτόν που έχασα. Ο Κώστας, όμως, είναι μοναδικός, αληθινός και συναρπαστικός. Όσο ωραίος είναι σαν ηθοποιός, τόσο ωραίος είναι σαν άνθρωπος, εραστής και σύζυγος. Η ζωή μου μαζί του πάντα μου επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις», αποκάλυψε.

Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Βουτσάς είναι πάντα έτοιμος για όλα, ακόμα και για ένα δεύτερο παιδί, η Αλίκη ξεκαθαρίζει πως ο Φοίβος την έχει καλύψει πλήρως. «Έκανα μεγάλο αγώνα για να αποκτήσω τον Φοίβο. Τον απέκτησα με τη συμβολή της επιστήμης και είμαι ευτυχισμένη. Το δεύτερο παιδί θα ήταν μεγάλη ευτυχία, αλλά θα χρειαστεί αντίστοιχη προσπάθεια και κόπος. Δεν θα ήθελα να με βλέπει θλιμμένη και κουρασμένη ο Φοίβος μου. Απεναντίας, επιθυμώ να έχω κουράγιο και δύναμη ώστε να προσφέρω συνεχώς».govastileto.gr