Δευτέρα, Αυγούστου 14

Κ. Γκιουλέκας: Τον χειμώνα η κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε τραγικά αδιέξοδα

Κ. Γκιουλέκας: Τον χειμώνα η κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε τραγικά αδιέξοδα
«Βρισκόμαστε σε μία οιονεί προεκλογική περίοδο», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ενώ παράλληλα εκτίμησε πως τον χειμώνα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσωπικά «θα βρεθούν μπροστά σε τραγικά αδιέξοδα, γιατί θα τους ζητηθεί από τους δανειστές να προχωρήσουν
ταχέως σε μεταρρυθμίσεις, κάτι που θα τους φέρει σε απόλυτη αντίθεση με τις ιδεοληψίες που τους διακατέχουν, αλλά και τον σκληρό πυρήνα τους».

Κατά τον κ. Γκιουλέκα, «αυτό, σε συνδυασμό με τα σκληρά φορομπηχτικά μέτρα, που ήδη τα νιώθει στο πετσί του και στο πορτοφόλι του ο Έλληνας πολίτης, με τα φορολογικά σημειώματα, τον ΕΝΦΙΑ και τις ασφαλιστικές εισφορές θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα σε βάρος της κυβέρνησης».

«Έχω την πεποίθηση ότι οποτεδήποτε στο προσεχές διάστημα, μπορεί να στηθούν κάλπες. Εξάλλου, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γι' αυτόν το λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητεί, ως μοναδική λύση για τον τόπο, τις εκλογές» επεσήμανε στη συνέντευξή του.