Τετάρτη, Αυγούστου 2

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πάτησε το πόδι του στο γάμο Μπακογιάννη-Σίας

Ο μεγαλος απων
Ο αρχηγός της ΝΔ κάνει ότι μπορεί να κρατηθεί μακριά
O Kυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο μεγάλος απών από τον γάμο Κώστα Μπακογιάννη-Σίας Κοσιώνη. Ο αρχηγός της ΝΔ κάνει ότι μπορεί να κρατηθεί μακριά από το μητσοτακέικο καθότι τόσο ο Μπακογιάννης όσο και η Ντόρα πολύ θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του. Μάλιστα ο οξυδερκής Μπακογιάννης παρεκκλίνοντας από τη γραμμή του κόμματός του, που ήταν να απόσχουν τα στελέχη από το 20 Περιφερειακό Αναπαραγωγικό Συνέδριο συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Αλέξη Τσίπρα
και τους υπουργούς που συμμετείχαν στις θεματικές στρογγυλές τράπεζες του Συνεδρίου.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος έχει αποστείλει σχετική επιστολή επτά σελίδων στον πρωθυπουργό, θα παρουσίασε στο Συνέδριο τις μελέτες και τα σχέδια που έχει για τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα και τα έργα υποδομής που χρειάζεται η περιοχή.
«Προφανώς ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνηση, δεν αγάπησε ξαφνικά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ούτε ερωτεύθηκε ξαφνικά τη Λαμία μέσα στο καλοκαίρι και μέσα στη ζέστη. Ερχονται για να εξυπηρετήσουν και επικοινωνιακούς σκοπούς. Αναμφίβολο είναι, πολιτική κάνουν οι άνθρωποι. Επιπλέον είναι απολύτως λογικό και εύλογο η αξιωματική αντιπολίτευση να ασκεί κριτική.
»Συγκρούονται, λοιπόν, στην πραγματική ζωή τα βουβάλια. Εγώ, το βατραχάκι, τι πρέπει να κάνω, που είμαι αυτοδιοικητικός; Εγώ οφείλω να μένω όσο μπορώ πιο μακριά από τα κομματικά παιχνίδια και να προσπαθήσω να εξασφαλίσω τα μέγιστα για την περιφέρειά μου. Αυτή είναι η λογική. Τόσο απλά», είπε ο Κ. Μπακογιάννης «Στο Κόκκινο» μετά το άνοιγμα στον υιό Κουφοντίνα.
Αυτά βλέπει ο Κυριάκος και τρελαίνεται με τους δικούς του. Μάλιστα είναι έξαλλος και με την εμπλοκή στην υπόθεση Noor One στελεχών της ΝΔ.