Όταν ο Αλέξης Κούγιας πήδαγε τα κάγκελα

Όταν ο Αλέξης Κούγιας πήδαγε τα κάγκελα
Οι σκηνές που θα παρακολουθήσετε παρακάτω δεν αποτελούν παραγωγή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου αλλά της σύγχρονης εποποιίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ποινικολόγος κος Αλέξης Κούγιας. Είναι μια παραγωγή που θα την ζήλευε η Φίνος film.


Αυτά ως προς την απάντηση της Ζούγκλας στα όσα δήλωσε ο δικηγόρος σε γνωστό site συμφερόντων Μαρινάκη στο οποίο αν και πρώην κατήγορος του εφοπλιστή στην υπόθεση της παράγκας, τον χαρακτήριζε Μπερλουσκόνι τότε, ενώ τώρα έχει βρει φιλοξενία.

Παραθέτουμε αυτούσια την δήλωση του κου Κούγια αλλά προσθέτουμε σε αυτή το αλησμόνητο βίντεο που προσέφερε στιγμές γέλιου και ευτυχίας σε όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν…καλή διασκέδαση...

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του κ. Κούγια έχει ως εξής:

«Μετά τη χθεσινή ενέργεια του Τριανταφυλλόπουλου να προσπαθήσει άλλη μία φορά, μετά από 13 χρόνια, να με δυσφημήσει, έχω να κάνω με απόλυτη ηρεμία την εξής δήλωση:

Στον Τριανταφυλλόπουλο δεν έγινε μάθημα ότι για εκείνη τη βρωμερή σκευωρία που κατασκεύασε με πρόσωπα από το σκοτεινό χώρο, στον οποίο συμμετέχει εδώ και χρόνια, καταδικάστηκε να πληρώσει στον έντιμο, αληθινό αγωνιστή, αντιστασιακό της χούντας, γιατρό κ. Σταύρο Βρέντζο το ποσό των 800.000 ευρώ ως αποζημίωση και η μόνη ικανοποίηση που του έμεινε είναι ότι εκτός από τον κ. Σταύρο Βρέντζο προσπάθησε να καταστρέψει επαγγελματικά και ηθικά και εμένα.

Τα χρόνια πέρασαν από τότε, κι όλη η Ελλάδα, όπως και όλος ο κόσμος μέσω Διαδικτύου γνωρίζει τόσο τη δική μου επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη κι ευτυχία, όσο και το δικό του κατάντημα, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τώρα προσπαθεί να βγει από την τρύπα που τον οδήγησε η ελληνική κοινωνία με την κατασκευή μιας σκευωρίας πάλι, αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν, οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Καμμένου – Χριστοφορίδη – Γιαννουσάκη τον βάζουν ακόμα πιο βαθιά.

Δυστυχώς γι’ αυτόν, δεν υπάρχει επιστροφή, ό,τι και να πει, ό,τι και να κάνει και πρόσωπα σαν αυτόν και τον Λαζόπουλο, που προσπάθησαν να με καταστρέψουν, τους έχουν μάθει όλοι.

Εγώ προσωπικά, αν χρειαζόταν για να σώσω την τιμή και την υπόληψη ενός ανθρώπου, δεν θα πήδαγα μόνο μια μάντρα, αλλά και το Σινικό Τείχος.

Υ.Γ.: 1. Σ’ εκείνες τις αλήστου μνήμης συζητήσεις στο ALTER συμμετείχαν τόσο ο Καμμένος, όσο κι η μετέπειτα σύζυγός του Έλενα Τζούλη.

2. Η εκπομπή εκείνο το βράδυ ήταν απαγορευμένη με δικαστική απόφαση από τον σημερινό Πρόεδρο Εφετών κο Μάμαλη, γιατί είχε αποδειχτεί στη συζήτηση του δικαστηρίου της ίδιας ημέρας ότι ήταν σκευωρία και παρ’ όλα αυτά οι Τριανταφυλλόπουλος και Καμμένος έκαναν την εκπομπή, ο πρώτος ως παρουσιαστής κι ο δεύτερος ως καλεσμένος, τρεις μέρες πριν τις εκλογές του 2004.
Αυτήν τη βρωμερή εκπομπή διέκοψα με την είσοδό μου στο Alter».Αυτήν τη βρωμερή εκπομπή διέκοψα με την είσοδό μου στο Alter».


http://www.zougla.gr/greece/article/otan-o-aleksis-kougias-pidage-ta-kagela-1470181