Πέμπτη, Αυγούστου 31

Ανεπίδεκτος μαθήσεως ο έλληνας με νέο εκπορνισμό του ΕΝΦΙΑ…όποιος δεν αντιδρά συμμετέχει στην εθνική προδοσία



Ανεπίδεκτος μαθήσεως ο έλληνας με νέο εκπορνισμό του ΕΝΦΙΑ…όποιος δεν αντιδρά συμμετέχει στην εθνική προδοσία
«Δεν τρέχει μία»…3,2 δις εξαφανίζονται από τις τσέπες σας… όλα είναι ήρεμα και ωραία στην ελληνική παρέα…τα λεφτά σας δεν σας ανήκουν γιατί σας πέρασαν στο κάπιταλ κοντρόλ ώστε να εθιστείτε στα ηλεκτρονικά τους POS με ελεγχόμενα ευρώ, τα σπίτια σας που έχτισαν οι πατεράδες σας και σας άνηκαν δεν θα σας ανήκουν αλλά θα ανήκουν σε ένα ξεπουλημένο κράτος. Το κράτος με την σειρά του ανήκει στους ιδιοκτήτες σας, την ελίτ που το γλεντάει στις πλάτες σας…

…»κανείς δεν έχει καταλάβει το μέγεθος της ληστείας που έχει πέσει θύμα ο Νεο έλληνας αλλά και την αγριότητα, την βία και την παραφροσύνη που εφαρμόζει κατά γράμμα ο τελευταίος προδότης της χώρας, ο ΤΣΙΠΡΙΝ, ένα εκπαιδευμένο κατακάθι και μέλος του κλαμπ της ελίτ, ελληνόφωνας εκπρόσωπος των 300 ακριβοπληρωμένων προδοτών που για την καρέκλα και τα χιλιάρικα σας φορολογούν την ιδιοκτησία σας και ληστεύουν το οικονομικό σας μέλλον!»
3,2 δις …θα είναι ο Πανελλήνιος εκπορνισμός που εφαρμόζεται επάνω σας, αλλά δεν τρέχει μία! Η προδοσία είναι της μόδας και δείχνετε ότι σας αρέσει, οι προδότες σας ανήκουν και να χαίρεστε που σας κυβερνούν…όσο για τις γιαγιάδες που πεινάνε δεν τρέχει μία…οι τραπεζίτες και η ελληνόφωνη ελίτ θα σας τα κόψει και αυτά τα λίγα που σας δίνει…
Τα ναζιστικά κολπάκια του ΕΝΦΙΑ έχουν εφαρμοστεί σε τόσα άλλα υπνωτισμένα ρομπότ στην δύση εδώ και 100 χρόνια…σε Γερμανούς, Ολλανδούς, Άγγλους, Γάλλους και άλλους αποχαυνωμένους λαούς…και δεν μιλάει κανείς τους…οι μισάνθρωποι Καλβινιστές πρέπει να εργάζονται σαν τα ρολόγια… ασταμάτητα…24 ώρες ώστε να τους τα κλέβουν με την «κρατική» φορολογία…. η περίσσεια προδοσία και κοροιδία ενός ολόκληρου λαού με τις σάπιες υποσχέσεις για απαγόρευση του ΕΝΦΙΑ ή την μείωση του…πέρασαν και εδώ. Δεν τρέχει όμως μία!!!
Ο άνομος Τσιπρίν δεν προλαβαίνεται από κανέναν στις ανακοινωσεις ψεμμάτων, ούτε ο ίδιος δεν έχει ακόμη καταλάβει την δύναμη του ψέμματος που αμωλήσε επάνω μας. Τα ψέμματα του τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός, μας στράβωσαν και η ανομία έγινε ο νόμος… η καταθλίψη έγινε το μέλλον…η προστασία του πολίτη πέρασε στα χέρια των άνομων αλλά δεν τρέχει μία!
3,2 δις ΕΝΦΙΑ της ολο δικής σας ιδιοκτησίας είναι αυτά… και δεν τρέχει μία. Όποιος δεν αντιδρά συμμετέχει στην εθνική προδοσία αλλά και αυτή του παρτάκια εαυτού του!
KORAKS

 http://katohika.gr