Τρίτη, Αυγούστου 22

Δήλωση του Γραμματέα Δημογραφικού-Μεταναστευτικού της Νέας Δεξιάς

«Νομιμοποιεί όλα τα τζαμιά ο Τόσκας»
Με αφορμή την δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα στην ΕΡΤ, ο Γραμματέας Δημογραφικού – Μεταναστευτικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Ακούγοντας προσεκτικά την δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, την οποία τα ΜΜΕ εξέλαβαν ως προαναγγελία κλεισίματος των παράνομων τζαμιών,
διαπιστώνουμε ότι ουσιαστικά προανήγγειλε την νομιμοποίηση και των παράνομων τζαμιών.
Τί είπε ο κ. Τόσκας; Ότι πρέπει να υπάρχουν νόμιμοι χώροι λατρείας κι ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τους χώρους που λειτουργούν με κανόνες. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχουν κανόνες.
Ήμασταν σίγουροι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θ’ ακολουθούσε πιστά τις επιταγές των μουσουλμάνων, οι οποίοι μονότονα δια των εκπροσώπων τους επαναλαμβάνουν ότι «Δεν λύνει το πρόβλημα το τέμενος στον Βοτανικό, αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι τζαμιά μέσα στην πόλη, στις γειτονιές, δίπλα στα σπίτια μας» (πρόεδρος του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, Αχμέντ Μοαβία) ή ότι «Δεν έχουμε ανάγκη να χτιστούν και άλλοι χώροι, τους έχουμε ήδη, οι χώροι αυτοί, που λειτουργούν σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας χωρίς κανένα πρόβλημα» (πρόεδρος του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, Αχμέντ Μοαβία) είτε πάλι «Αυτά (τα παράνομα τζαμιά) δεν χρειάζονται καν άδεια, λειτουργούν ως πολιτιστικά κέντρα» (πρόεδρος του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων,
Γιονούς Μοχαμαντί).
Η Νέα Δεξιά είχε προειδοποιήσει ότι μετά την ολοκλήρωση του τεμένους, θ’ ακολουθούσε το δεύτερο σκέλος με τη νομιμοποίηση των παράνομων τζαμιών.
Για μιαν ακόμη φορά οι προβλέψεις μας φαίνεται να επιβεβαιώνονται.
Γιάννης Παγώνης
Γραμματέας Δημογραφικού – Μεταναστευτικού της Νέας Δεξιάς

 http://neadexia.gr