Κυριακή, Αυγούστου 27

Συμμετοχή του Προέδρου, Φαήλου Κρανιδιώτη και αντιπροσωπείας της Νέας Δεξιάς στο Βίτσι

Σήμερα στο Βίτσι, μαζί με τον Γ. Γραμματέα, Χρήστο Χρηστίδη, τον Γραμματέα Οικονομικών, Απόστολο Κρητικόπουλο, τον Γραμματέα Ορθοδοξίας και Θρησκευμάτων, Φαίδωνα Χριστοδουλάκη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Ηλία
Κωστόπουλο, παραστήκαμε, μαζί και με άλλους φίλους και μέλη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ στο μνημόσυνο των πεσόντων πολεμιστών του Εθνικού Στρατού, που οργάνωσε αξιέπαινα η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.
Συγκλονιστικό το τοπίο του αγώνα και της θυσίας των μαχητών του Έθνους, που συνέτριψαν την προδοτική κομμουνιστική ανταρσία. Κληρωτοί, εργάτες, αγρότες, κάθε τάξης, που ανέβηκαν με την ξιφολόγχη και χειροβομβίδες βήμα βήμα τις οχυρωμένες πλαγιές για να συντρίψουν τις συμμορίες του Ζαχαριάδη που στο τέλος αποτελούνταν κατά τα 3/4 από σλαβόφωνους ΣΝΟΦίτες.
Ντροπή η απουσία εδώ και δεκαετίες των Ενόπλων Δυνάμεων, προφανώς διαχρονική και διακομματική απόφαση της πολιτικής ηγεσίας.
Αυτοί που έπεσαν, Αξιωματικοί και Οπλίτες ήταν γραμμένοι στα μητρώα τους, τέκνα της Ελληνίδας Μάνας και δεν μπορεί να μην υπάρχει άγημα και παρουσία των Αρχηγών των 3 κλάδων.
Δόξα και τιμή σε όλους τους μαχητές του Εθνικού Στρατού, φύλακες της Ελευθερίας μας και της Δημοκρατίας.

Φαήλος Κρανιδιώτης
Πρόεδρος ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ