Τρίτη, Αυγούστου 29

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! Δείτε γιατί σε αυτόν τον οίκο ανοχής κάνουν ουρές χιλιομέτρων οι άντρες

οικοσ
Σε διχασμό βρίσκεται ο οίκος ανοχής Kontakthof στην Βιέννη με τους πελάτες να δημιουργούν ουρές για να έχουν μία ερωτική συνεύρεση με την αγαπημένη τους “Fanny” και με τις υπόλοιπες κοπέλες να διαμαρτύρονται συνεχώς στο διευθυντή του οίκου για το γεγονός ότι δεν την προτιμούν πλέον οι πελάτες.


Η “Fanny” αποτελεί πλέον μία superstar στο συγκεκριμένο οίκο και δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία κούκλα του σ€ξ η οποία κοστίζει 7.000 δολάρια και έρχεται από την Ιαπωνία. ο υπεύθυνος του οίκου Kontakthof, Peter Laskaris Δήλωνε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της επένδυσής του και έχει κάνει ήδη παραγγελίες για ακόμα τέσσερις κούκλες του σεξ αφού Η “Fanny” δεν τους προλαβαίνει όλους και είχε κλεισμένα ραντεβού μέχρι και τέλος Οκτωβρίου.
Η αμοιβή για μία συνεύρεση με την “Fanny” είναι στα 80 ευρώ την ώρα 20% ακριβότερη από μία συνεύρεση με μία αληθινή γυναίκα, αλλά παρόλα αυτά έχει τρομερή ζήτση.
Το σωματείο εκδιδόμενων γυναικών στην Αυστρία έχει δημιουργήσει θέμα Το οποίο αιτείται να συζητηθεί ακόμα και στην Βουλή. Ενώ από την αντίθετη μεριά ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής αλλά και άλλοι ιδιοκτήτες που προβαίνουν σε ανάλογες επενδύσεις βλέποντας την κίνηση για τη “Fanny” ισχυρίζονται ότι εκτός από μία διαρκής επένδυση είναι και εντελώς ακίνδυνες, αφού δεν υπάρχει πιθανότητα να νοσήσει κάποιος από AIDS ή Άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα