Δευτέρα, Αυγούστου 14

Το σεξ πέφτει σύννεφο στους σταρ εκτός... σεναρίου!

Το σεξ πέφτει σύννεφο στους σταρ εκτός... σεναρίου!

ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

«Ας αφήσουν τα σάπια, όπως εγώ, έτσι όλες θα το κάνουν με συνάδελφο, με τον οποίον θα έχουν φιληθεί, θα έχουν αγκαλιαστεί μπροστά στις κάμερες...» παραδέχθηκε η γερολύκαινα του Χόλυγουντ και κανένας και καμία δεν τόλμησε να πει κάτι διαφορετικό...

Δεν θυμάμαι ποια, νομίζω η Σίρλαιη Μακ Λαίην το είχε πει. «Βεβαίως ξάπλωσα μ' όλους σχεδόν τους συμπρωταγωνιστές μου». Άντε τώρα κάποια ηθοποιός του σινεμά, παντρεμένη κι όχι, να ισχυριστεί ότι δεν έτρεξε τίποτα, ούτε τρίψιμο για ζέσταμα, μ' αυτόν που έκαναν γυρίσματα για εβδομάδες, εκτός έδρας. Ποιος θα μασήσει.
«Ας αφήσουν τα σάπια, όπως εγώ, έτσι όλες θα το κάνουν με συνάδελφο, με τον οποίον θα έχουν φιληθεί, θα έχουν αγκαλιαστεί μπροστά στις κάμερες...» πρόσθεσε η Σίρλαιη Μακ Λαίην. Και μετά από χρόνια διαβάζεις σε μια αυτοβιογραφία σταρ του κινηματογράφου ότι ναι, μια φορά, μια νύχτα με φεγγάρι, το έκανε με την τάδε. Και πέφτει από τα σύννεφα ο μισός πλανήτης.
«Σοβαρά;». «Δεν το πιστεύω!». «Αυτή η κούκλα έκανε έρωτα με τούτον τον άσχημο, απίστευτο!». Τέτοια.
Αν, λοιπόν, δεχθούμε το... νόμο της Σίρλαιη Μακ Λαίην, που έχει πλησιάσει τα 85 χρόνια και συνεχίζει να μελετά το Κάμα Σούτρα, καμία έκπληξη που ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάθιου Μακόναχυ πήγε μ' όλες σχεδόν τις συμπρωταγωνίστριές του. Την Σάντρα Μπούλοκ, την Ρενέ Ζελβέγκερ, την Πατρίτσια Αρκέτ, την Πενέλοπε Κρουζ. Εμένα θα μου έφθανε μονάχα η τελευταία, η Ισπανίδα.

 apodytiriakias.gr