Δευτέρα, Αυγούστου 7

H 20χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση ετοιμάζει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο!

H 20χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση ετοιμάζει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο!
Η 20χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, Σοφίνα Λαζαράκη που μας συστήθηκε στο «X Factor», μέσα από το συγκρότητα NMA, συμμετέχοντας στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη, τώρα ετοιμάζει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.


Το βιογραφικό της Σοφίνας Λαζαράκη  για τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και επιθυμεί να τον συνδυάσει με το τραγούδι και το θέατρο. Της αρέσει να ζωγραφίζει και το αγαπημένο της χόμπι είναι η ιππασία. Δραστήρια από μικρή, έπαιζε βόλεϊ, τένις και για πολλά χρόνια πήγαινε στίβο. Όνειρο της είναι μία μέρα να αποκτήσει μαζί με την κολλητή της μία φάρμα δίπλα στη θάλασσα με άλογα και σκυλιά! Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο σκύλος της και επιθυμία της να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί κοντά στη φύση».



Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, η Σοφίνα θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Zωή» με τη σκηνοθετική υπογραφή του Πιέρρου Ανδρακάκου. Οι Αποστόλης Τότσικας, Γιάννης Ποιμενίδης και Γιάννης Χατζηγεωργίου έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν στη σειρά.

govastileto.gr