Κυριακή, Αυγούστου 6

Oι διακοπές του Πούτιν - Δείτε τι έκανε στις λίμνες της Σιβηρίας (pics)

Oι διακοπές του Πούτιν - Δείτε τι έκανε στις λίμνες της Σιβηρίας (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι γνωστός λάτρης της περιπέτειας και της άγριας φύσης. Έτσι, ο προορισμός που επέλεξε για μία μικρή ανάπαυλα, δεν αποτελεί έκπληξη.


Αυτό θα πει επίδειξη ευρωστίας, δύναμης και πυγμής!
Κολύμπι στα κρύα νερά λίμνης στη Σιβηρία, diving για εξερεύνηση και βόλτες με το σκάφος! και τι δεν έκανε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στις διακοπές του στη Σιβηρία.

Διάσημος στο να επιδεικνύει τα επιτεύγματά του, ο Ρώσος Πρόεδρος βρέθηκε στη Σιβηρία και ψάρεψε, έκανε ηλιοθεραπεία, μάζεψε μανιτάρια και φυσικά, δεν σταμάτησε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό ως άνθρωπος που ... αγαπά ιδιαίτερα τον εαυτό του.

Ο Ρώσος πρόεδρος επέλεξε έναν προορισμό όχι ιδιαίτερα δημιφιλή, την αγρια φύση της Tuva για να γεμίσει τις μπαταρίες του.


Η ορεινή περιοχή στην νότιο Σιβηρία διαθέτει μεγάλες λίμνες οι οποίες προσφέρονται για ψάρεμα. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα απαθανατίζεται με τα σύνεργα ψαρέματος,  μέσα στο νερό να κυνηγά τη λεία του, ή επάνω σε σκάφος να δείχνει περιχαρής την ψαριά της ημέρας.

Σε άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα τον βλέπουμε να φορά στολή κατάδυσης και να εξερευνεί τον βυθό, να πρετοιμάζει το ψαροντούφεκό του, να κολυμπά, να πιλοτάρει και φυσικά, να επιβλέπει την περιοχή.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο 64χρονος Πούτιν δεν παρέλειψε να απολαύσει την ηλιοθεραπεία του αναδεικνύοντας το γυμνασμένο του σώμα.  Μαζί με τον Πούτιν στο ταξίδι αυτό ήταν ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.





 thetoc.gr