Κυριακή, Αυγούστου 6

Η νέα αισθησιακή φωτογράφιση της Pamela Anderson στο W magazine

Η νέα αισθησιακή φωτογράφιση της Pamela Anderson στο W magazine
Μια αποκαλυπτική και άκρως αισθησιακή φωτογράφιση για το περιοδικό W έκανε η Pamela Anderson αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στα 50 της χρόνια μπορεί και παραμένει sexy και όμορφη.



Η ηθοποιός ποζάρει φορώντας αποκλειστικά outfits από τη νέα συλλογή της Stella McCartney, στο σπίτι που περνάει το καλοκαίρι της στο Saint Tropez και μίλησε για τον οικολογικό ακτιβισμό, τους γιους της αλλά και το… βιβλίο που γράφει αυτή την εποχή!



Στο πλαίσιο της συνέντευξής της η Pamela δήλωσε πως πλέον περνάει πολύ χρόνο στη Νότια Γαλλία, κάτι που απολαμβάνουν οι γιοι της που, πλέον, θέλουν την ανεξαρτησία τους. Η ίδια μαθαίνει γαλλικά βλέποντας ταινίες και ακούγοντας μουσική ενώ τους δέχεται στο σπίτι της στο Saint Tropez πολύ συχνά και απολαμβάνουν μαζί τα μουσεία και τον πολιτισμό της Γαλλίας.


Σχετικά με τον ακτιβισμό που είναι πλέον πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής της η Pamela λέει: «Το κάνω αυτό πολλά χρόνια! Το μισώ όταν οι άνθρωποι λένε ‘Επιτέλους, ωρίμασες’. Δεν το κάνω για τον εαυτό μου, το κάνω για τα ζώα και τους ανθρώπους που είναι ευάλωτοι και δεν μπορούν να μιλήσουν. Αλλά ποτέ δεν με ένοιαζε να ακουστώ γι΄ αυτό και έτσι οι άνθρωποι απλά το παρατηρούν πως γίνεται τώρα! Είμαι ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων απ’ όταν ήμουν παιδί!»





Για τα μελλοντικά της σχέδια η ηθοποιός είπε: «Γράφω πολύ, διαβάζω πολλά για την ιστορία των γυναικείων δικαιωμάτων και σκέφτομαι πολύ για τον φεμινισμό. Το βιβλίο που γράφω έχει σχέση με αυτό!».


Όσον αφορά τους δύο γιους της η περήφανη μαμά δήλωσε πως: «Είναι 21 και 19 χρονών και τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν θέλουν να έχουν κορίτσι: θέλουν όλη αυτή την τρέλα του Tinder. Αλλά όχι τα δικά μου παιδιά. Εκείνοι είναι πραγματικά εραστές και ρομαντικοί τύποι και αυτό είναι που με κάνει πιο περήφανη από οτιδήποτε άλλο. Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Όλα τα άλλα είναι ασήμαντα».






govastileto.gr