Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10

Ο πρωθυπουργός της πιο άγριας φοροεπιδρομής μας είπε ότι μας βγάζει από τα μνημόνια! Ποιος; Ο πρωθυπουργός του ΕΦΚΑ και του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, αλλά αύξησε. Ο πρωθυπουργός του τρίτου και του τέταρτου μνημονίου μέχρι το 2022».

«Δε μπορεί να μιλά για "Ελλάδα του μόχθου" ο καταληψίας Πρωθυπουργός»

 «Δε μπορεί να μιλά για "Ελλάδα του μόχθου" ο καταληψίας Πρωθυπουργός»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση
Την απάντησή του, από τα Γρεβενά έδωσε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης επικρίνοντας τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή συνέντευξη τύπου, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

«Ο αμετανόητος δημαγωγός εμφανίστηκε σήμερα υποσχόμενος ανάπτυξη. Εκείνος που κόστισε 100 δις ευρώ στη χώρα, που ευθύνεται για την ύφεση δύο χρόνων και την σημερινή αναιμική πορεία, ενώ η οικονομία μπορούσε να αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Συνεχίζοντας την αυστηρή κριτική του, τόνισε: «Εμφανίστηκε να πανηγυρίζει για τις επενδύσεις που ο ίδιος πολέμησε και ξεχνά τα εμπόδια που ο ίδιος υψώνει. Και επιπλέον ο πρωθυπουργός της πιο άγριας φοροεπιδρομής μας είπε ότι μας βγάζει από τα μνημόνια! Ποιος; Ο πρωθυπουργός του ΕΦΚΑ και του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, αλλά αύξησε. Ο πρωθυπουργός του τρίτου και του τέταρτου μνημονίου μέχρι το 2022».

Ταυτόχρονα, ο κ. Αυγενάκης, υπογράμμισε: «Είμαστε οι μόνοι, που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. Η Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν αξίζει στους Έλληνες! Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!».

Τέλος, σημειώνεται πως ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, βρίσκεται στα Γρεβενά, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου του κόμματος, στο νομό.zougla.gr