Σάββατο, Σεπτεμβρίου 9

220 νέες προσλήψεις ετοιμάζουν στην ΕΡΤ

Δεν τους φτάνουν οι 2.274 μόνιμοι στην ΕΡΤ και ετοιμάζουν 220 νέες προσλήψεις
Φαίνεται ότι το προσωπικό των 2.274 ατόμων στην κρατική ΕΡΤ δεν είναι αρκετό και γι αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφάσισε.... να κάνει άλλες 220 προσλήψεις!
Όπως αποκάλυψαν οι Τυπολογίες στο «Παρόν της Κυριακής», η διαδικασία των προσλήψεων στην ΕΡΤ ξεκινά άμεσα. «Ο διαγωνισμός είχε παγώσει κάπου στις υπηρεσίες της εταιρείας. Ο νομικός έλεγχος θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και θα ζητηθούν οι υπογραφές των δύο συναρμόδιων υπουργών, Νίκου Παππά και Ευκλείδη Τσακαλώτου. Εφόσον υπογράψουν, θα προκηρυχθούν έως και 220 θέσεις στην ΕΡΤ».



Σημειώνεται ότι βάσει των επίσημων στοιχείων για το 2016, ο αριθμός των εργαζομένων φτάνει τους 2.274, ενώ εκτιμάται ότι με τις συνεργασίες, τις εξωτερικές παραγωγές και τις λοιπές εργολαβίες ο πραγματικός αριθμός είναι αυξημένος κατά τουλάχιστον 600 άτομα ακόμη.
Είναι δε εντυπωσιακό, ότι παρόλο που η κρατική τηλεόραση διαθέτει αυτό το προσωπικό, η πληθώρα των εξωτερικών παραγωγών του παρελθόντος ζει και βασιλεύει.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 13/4/2016 ο ίδιος ο Νίκος Παππάς σε επιτροπή της Βουλής παραδεχόταν ότι υπάρχει υπεράριθμο προσωπικό στην ΕΡΤ, καταθέτοντας τροπολογία  με την οποία επιτρέπεται η μετάταξη προσωπικού της ΕΡΤ  προς άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. (Πηγή: Site 1 2 3)
2 ώρεςΠριν από 2 ώρες