Κυριακή, Σεπτεμβρίου 3

Ήταν η γυναίκα της ζωής μου..Λύγισε ο ωραίος σκληρός Alain Delon

Όταν την είδε στα φανάρια μιας διασταύρωσης στο Παρίσι δίπλα στα γραφεία που ωραίος Alain σχεδίαζε έπιπλα πολυτελείας(ναι είχε και αυτό το ψώνιο) είπε..


.Αυτή είναι πανέμορφη,ο τύπος μου. Την χαιρέτισε τον χαιρέτισε και αυτό ήταν .Μια ιστορία αγάπης είχε αρχίσει...

Τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία της πνοή,
σε ηλικία 79 ετών, μία από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς του γαλλικού

κινηματογράφου. Η Mireille Darc άφησε το δικό της στίγμα στην Γαλλία και ήταν μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες. 

Η ηθοποιός υπήρξε ο μεγάλος έρωτας του Alain Delon και είχαν ζήσει μαζί για 15 ολόκληρα χρόνια. Παρότι χώρισαν αγαπούσαν ο ένας τον άλλον βαθιά μέχρι το τέλος.
Το 1968, συνάντησε τον άνδρα της ζωής της τον Alain Delon. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Και ήταν μια από τις ωραιότερες ιστορίες αγάπης του γαλλικού κινηματογράφου. Ο Alain Delon και η Mireille Darc έζησαν 15 χρόνια μαζί και γύρισαν 6 ταινίες μεταξύ των οποίων και το Μπορσαλίνο, μια τεράστια εμπορική επιτυχία στην Γαλλία. Δεν σταμάτησαν ποτέ να αγαπιούνται ακόμα και μετά τον χωρισμό τους. Ο Γάλλος ηθοποιός ήθελε παιδιά αλλά εκείνη όχι.

Πριν λίγες ώρες, η οικογένεια, οι φίλοι και οι θαυμαστές είπαν το τελευταίο αντίο στην θρυλική ηθοποιό, με τον Alain Delon να είναι κυριολεκτικά συντετριμμένος στην εκκλησία και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, για την απώλεια της αγαπημένης του, Mireille. Συντετριμμένος και ο σύζυγός της ηθοποιού, Pascal Desprez. ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε από την ζωή η γυναίκα του.



«Ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Χωρίς εκείνη, μπορώ τώρα να φύγω κι εγώ», είχε δηλώσει όταν έμαθε τον θάνατο της πρώην αγαπημένης του ο Alain Delon.

Στην κηδεία της Mireille Darc έδωσε το παρών και η Carla Bruni, η σύζυγος του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, Nicola Sarkozy και ο Anthony Delon, ο γιος του Alain Delon, ο οποίος δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του συντετριμμένου πατέρα του.