Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22

Σημαντικό βοήθημα για άτομα μέσης ηλικίας

Σημαντικό βοήθημα για άτομα μέσης ηλικίας
Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνες περιέχουν στοιχεία που χρειάζονται όλοι οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, μικροί και μεγάλοι σε καθημερινή βάση. Όμως χρειάζεται προσοχή, αφού δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες. Για αυτό και οι εταιρείες φαρμάκων διαθέτουν στην αγορά προϊόντα που απευθύνονται στις ανάγκες του καθενός.

Το Lamberts Multi-Guard Advance for the over 50`s 60 tabs είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες πολυβιταμίνες, αφού περιέχει όλα τα πιο σημαντικά θρεπτικά μικροσυστατικά σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η βιταμίνη D περιέχεται σε επίπεδο που συνιστάται για όποιον έχει μικρή έκθεση στο ηλιακό φως,
Στοιχεία όπως το σελήνιο και το χρώμιο είναι πολύ σημαντικά για τον ανθρώπινο οργανισμό σε καθημερινή βάση. Το συγκεκριμένο σκεύασμα περιέχει φυλλικό οξύ και βιταμίνη Β12, που θεωρείται σημαντική για τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της ομοκυστεΐνης στο αίμα. Επιπλέον, θειαμίνη, η οποία συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και πράσινο τσάι, σε επίπεδο που ισοδυναμεί με ένα φλιτζάνι από αυτό.
Στη σύνθεση αυτής της πολυβιταμίνης θα βρείτε και εκχύλισμα κουρκουμά υψηλής αντοχής, σε ένα επίπεδο που ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική κουρκούμη ανά δισκίο. Τέλος, η λουτεΐνη είναι γνωστή για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην υγεία των ματιών. Συνδυάζεται αρμονικά με την ριβοφλαβίνη και τον ψευδάργυρο, που συμβάλλουν επίσης στην φυσιολογική όραση.
Ο συνδυασμός όλων αυτών των συστατικών δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ανδρών και γυναικών, που έχουν ξεπεράσει το 50ο έτος της ηλικίας τους.
 .sofokleousin.gr