Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18

Φέρνουν την ολοκληρωτική φίμωση και το κλείσιμο του Ίντερνετ …γνωρίζεις γιατί;



Γιατί πλέον δεν θέλουν να ακούς όλα όσα πραγματικά γίνονται , δεν θέλουν να είσαι έτοιμος , δεν θέλουν κριτική στην προετοιμασία της συγκομιδής τους !
Πρέπει να ξυπνήσουμε τώρα που ακόμα μένουν σταγόνες καιρού και να προετοιμάσουμε μεταξύ μας κανάλια ενημέρωσης αλλά και Άμυνας !

Μόλις πέσει το ίντερνετ θα αναλάβουν να εξαφανίσουν αργά και σταδιακά όλους όσους κατανόησαν τι παίζει … έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα που θα σου προτείνουν την δική τους πρόταση να μην υπάρχει κανείς να σε προστατέψει !!
Θα αναλάβουν τα δικά τους Σκυλιά στο τι είναι η αλήθεια και τι όχι …..θα σκοτώνουν ανθρώπους εν ψυχρώ και εσύ θα μαθαίνεις ότι όσοι δολοφονήθηκαν είτε το έπαθαν σε ατύχημα είτε ήταν κάποιοι επικίνδυνοι ..η ότι άλλο θέλει η νοσηρή τους φαντασία !!
Πρόσεξε ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣΕΞΕ….στην ιστορία όταν φιμώθηκαν οι αντίθετες φωνές είχαμε μόνο φασισμό …και η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είναι ο μεγαλύτερος φασισμός που θα γνωρίσει αυτή η ΓΗ!
Αν περάσουν σε κινήσεις που θα κατανοήσω ότι είναι πολύ κοντά στο να βγάλουν την πρίζα από το να μπορούμε να επικοινωνούμε και να ενημερώνουμε από τώρα το δηλώνω ….θα δημιουργήσω πολιτικό κίνημα …! Θα είναι το πρώτο πολιτικό κίνημα στον κόσμο που θα ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ που υπάρχει …που θα ντρέπεται ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ την δύναμη σου σε ψήφο ώστε να κολυμπήσει μέσα στα σκατά αυτού του πολιτισμού της χεστρας !
Αν δεν ντρέπεται ο Πλανητάρχης να λέει ότι αυτοί που δημιούργησαν οι ίδιοι (τρομοκρατία=σια) είναι καλύτεροι στο ίντερνετ από τους Αμερικάνους που δημιούργησαν το Ίντερνετ …τοτε και εγώ δεν θα ντρέπομαι πια να υποκρίνομαι ότι μπορεί να έρθει αλλαγή και λύση μέσα σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται πολιτική και σημερινός πολιτισμός …αν αυτοί έχουν τα πρόβατα στο μαντρί με τα ψέματα τους τότε δεν θα ντραπω και εγώ να πω τα ψέματα που χρειάζονται ώστε να προστατέψω τους συνανθρώπους μου!




http://katohika.gr/stranger