Κυριακή, Σεπτεμβρίου 3

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !--«ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ»: «ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ»

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Πηγή, που έχει σχέση με την αστυνομία αλλά και με το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, μας κατήγγειλε σήμερα Κυριακή, ότι στην είσοδο του Μουσείου συνελήφθη , ισλαμιστής ο οποίος φορούσε καπαρντίνα και είχε κρυμμένο ένα σπαθί. --ΟΜΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ: «ΙΡΑΚΙΝΟΣ, ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ, ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΟΥ ΑΛΑΛΑΖΕ». ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΡΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ ΤΟΣΚΑ; 

xatzara2
Πηγή, που έχει σχέση με την αστυνομία αλλά και με το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, μας κατήγγειλε το πρωί της Κυριακής, ότι στην είσοδο του του Μουσείου της Ακροπόλεως, συνελήφθη , ισλαμιστής ο οποίος φορούσε καπαρντίνα και είχε κρυμμένο ένα σπαθί.

Άνδρες της ασφάλειας του Μουσείου πρόσεξαν ότι κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.
Ρωτάμε, χωρίς να υιοθετούμε την καταγγελία, τον κύριο Τσόκα: Ισχύει το συμβάν, ρε ανίκανε που καθυβρίζεις την ΕΛΑΣ και τους πυροσβέστες για έλλειψη επαγγελματισμού;
Αναμένουμε να δούμε, τι ακριβώς έχει συμβεί.
xatzara3
Το φερόμενο ως συμβάν μας κατηγγέλθει από ασφαλή πηγή και είχαμε την υποχρέωση να το βγάλουμε στον αέρα.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που διαρρέονται από την αστυνομία, η σύλληψη έγινε στα Εξάρχεια. Δράστης ένας Ιρακινός που φώναζε «Αλάχ-Ακμπάρ» και κράδαινε …χατζάρα! Ήταν επίσης σεσημασμένος για ναρκωτικά!
Τι είναι αυτά, ρε Τόσκα; Αυτή είναι η πιο ασφαλής χώρα του κόσμου; Η Αθήνα;

 http://www.makeleio.gr