Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20

ΥΒΡΕΙΣ + ΚΑΤΑΡΕΣ + ΨΕΜΜΑΤΑ = ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ !!!!

π. Βασ. Βολουδάκης
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ! ! !


Η στάση και οι δηλώσεις του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού είναι η απόλυτη εξήγηση για την αποτυχία της κυβέρνησης. 
Ο "στρατηγικός σχεδιασμός" της κυβέρνησης στην παταγώδη αποτυχία της να διατηρήσει μία
επένδυση 3 δις ευρώ ήταν ... το υβρεολόγιο και οι κατάρες!
Όμως ο σύμβουλος του πρωθυπουργού δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό, αλλά θεώρησε σκόπιμο να δημιουργήσει ένα λαϊκίστικο ψευδές σενάριο προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα! 
Φυσικά η αλήθεια αποκαλύφθηκε αμέσως και εξέθεσε (και πάλι) την ψευδή ρητορική των πολιτικάντηδων. 
Οι αποδείξεις για τους δύσπιστους βρίσκονται εδώ.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. 
Εννοείται πως η κυβέρνηση δεν έχει καμία δικαιολογία, ούτε για τους χειρισμούς της στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά ούτε, ακόμα περισσότερο, για την πρόθεσή της να χρησιμοποιήσει το ζήτημα προκειμένου να θέσει και πάλι τον εκβιασμό των πρόωρων και προαποφασισμένων εκλογών.
Μη σας φανεί παράξενο, αν από τις επόμενες ημέρες ξεκινήσει μια συζήτηση, που θα καταλήξει σε εκλογική αναμέτρηση είτε προς το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του 2018. 
Η επίσκεψη Macron και το παρασκήνιό της, η GRexit που έγινε GRinvest αλλά τελικά ματαιώθηκε εντελώς άδοξα, οι μυστικές και οι φανερές συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών (και όχι μόνο), η διαρκής προβολή του δημοσιογράφου που κατέληξε αρχηγός κόμματος, σκιαγραφούν λεπτομερώς το μέλλον του τόπου για όποιον δεν έχει πέσει θύμα της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.
Προσωπικά δεν θα νιώσω την παραμικρή έκπληξη, εάν σε μερικούς μήνες στην Ελλάδα "αναδειχθεί" μια "εθνική" κυβέρνηση με επικεφαλής (γιατί όχι) τον συγκεκριμένο πρώην δημοσιογράφο. 
Το επόμενο βήμα για την Πατρίδα μας δεν είναι οικονομικό αλλά εδαφικό. 
Γι' αυτό η "εθνική" κυβέρνηση θα μοιραστεί το πολιτικό κόστος για χάρη ... της "σωτηρίας" (βλέπε ολοκληρωτικής καταστροφής) του τόπου. 
Στην περίπτωση που υλοποιηθεί τελικά αυτό το τραγικό σενάριο, θα κριθούμε όλοι από την στάση που θα κρατήσουμε. 
Θα ανταλλάξουμε, άραγε, για λίγα ή πολλά ευρώ τα σύνορα της Πατρίδος μας; 
Θα επιβεβαιωθεί ο "ωχαδελφισμός" του νεοέλληνα ειδικά αν το αντάλλαγμα είναι η απαλλαγή από την βαριά φορολογία και τον ΕΝΦΙΑ;
Η ώρα που θα δείξουμε όλοι ποιοι είμαστε πραγματικά, πλησιάζει ταχύτητα...