Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13

Πραγματικά πιστεύει κανείς εχέφρων ότι έρχονται εδώ πρόσφυγες πολέμου;

Πιστεύει, στα σοβαρά τώρα, ότι μέσα στα hot spot είναι τρομαγμένοι πρόσφυγες, οικογένειες προσφύγων ή προσφυγόπουλα ασυνοδευτα; Όλοι αυτοί είναι το 10% ίσως και λιγότερο.
Τα hot spot έχουν γεμίσει από Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανους, Σομαλούς, Μαροκινους και ό,τι ράτσα μπορείς να φανταστείς...
Τα ισλαμο-ορκ βρήκαν την πόρτα ανοιχτη και μπήκαν χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα και απαιτούν πράγματα. Δεν τους ζηλεύω, ούτε θέλω τη ζωή τους, ούτε θέλω τίποτα από αυτούς, ούτε τους θέλω στα θρανία δίπλα στα παιδιά μου. Ούτε τους λυπάμαι, πάντως. Δεν τους λυπάμαι που φύγανε απ τις χώρες τους, δεν τους λυπάμαι που μπήκαν σε βάρκες, δεν τους λυπάμαι αν κόντεψαν να πνιγούν, δεν τους λυπάμαι για ότι συνάντησαν, δεν τους λυπάμαι αν αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν ρατσισμό όπως λένε οι Συριζαίοι της Φκλοθέης κτλπ, γιατί ήταν ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ να φύγουν από τη χώρα τους. Ξέρανε τι θα συναντήσουν. Ξέρανε ότι εισβάλουν παράνομα. Ξέρανε τα πάντα! Το κυριότερο; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!

 ksipnistere.com