Εξαφάνιση Θεσπρωτία:Η τραγική έκκληση της συζύγου

Συγκλονίζει η γυναίκα του αγνοούμενου: «Μόνο τον Ηλία μου θέλω!»
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η εξαφάνιση του 35χρονου Ηλία Ντρίκου από τη Θεσπρωτία.
Χωρίς προφανή λόγο, χωρίς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας μοιάζει σαν να άνοιξε η γη και να κατάπιε τον κτηνοτρόφο από τις Φιλιάτες.
Όλες οι αρχές έχουν κινητοποιήθει προσπαθώντας να εντοπίσουν ένα ίχνος ζωής, χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Το τελευταίο τηλεφώνημα και η μυστηριώδης εξαφάνιση


Ο Ηλίας Ντρίκος μίλησε για τελευταία φορά με τη σύζυγό του το πρωί της Κυριακής ενώ βρισκόταν στον οικογενειακό στάβλο και έκτοτε χάθηκε από προσώπου γης.
Έξω από τον στάβλο βρέθηκε το αυτοκίνητο του με το κλειδί στη μίζα και με όλα τα προσωπικά αντικείμενα του 35χρονου.
Η οικογένεια από την αρχή μιλούσε για απαγωγή… Ο νους τους πηγαίνει στο πιο φρικτό σενάριο. Ότι δεν θα ξαναδούν ζωντανό τον άνθρωπό τους. Όσο οι μέρες περνούν χωρίς κανένα σημάδι ζωής από τον κτηνοτρόφο, το πέπλο μυστηρίου πυκνώνει και η αγωνία των δικών του ανθρώπων κορυφώνεται.
«Μόνο τον Ηλία μου θέλω!»
Συγκλονιστική η γυναίκα του αγνοούμενου, σε πολύ κακή κατάσταση εξιστόρησε όσα έγιναν τον πρωί της Κυριακής στην εκπομπή TatianaLive με την Τατιάνα Στεφανίδου.
Περιγράφει το τελευταίο τηλεφώνημα πριν τη μυστηριώδη εξαφάνιση του άντρα της και πώς ξεκίνησε η αγωνιώδης αναζήτηση.
«Δεν ξέρω απολύτως τίποτα. Μίλησα δύο φορές με τον άνδρα μου. Όπως κάθε πρωί όταν ξυπνάω, μιλάω μαζί του, έτσι και την Κυριακή.  
Συνήθως φεύγει 5.30- 6 .00το πρωί και δεν μας ξυπνάει. Φτιάχνει καφέ και παίρνει μόνος του ρούχα από τη ντουλάπα. Μόλις ξύπνησα το πρωί κατά τις 9 τον πήρα τηλέφωνο. Μια χαρά τον άκουσα, “τι κάνεις” του λέω, “εδώ με τα πρόβατα” μου λέει. Το κλείνω, έκανα τις δουλείες μου, χτυπάει πάλι το τηλέφωνο. Με παίρνει 10.30. “Τι θα φάμε” μου λέει. “Θα πάμε στη μαμά να φάμε” του λέω, “τώρα μαζεύω τα πρόβατα να τα κλείσω, πάω να πάρω ψωμί κι έρχομαι…”» λέει στην κάμερα του TatianaLive.

«Και κατά τις 11.10 ήθελε η κόρη μου να τον πάρει τηλέφωνο, τον παίρνει δεν το σηκώνει. Θα έχει δουλειά μαμά μου λέει. Γιατί ποτέ δεν αφήνει αναπάντητη κλήση από το σπίτι. Αμέσως μας παίρνει πίσω, σε ένα δύο λεπτά μας παίρνει αν δεν το προλάβει. Ό,τι και να κάνει τα τηλέφωνο τα έχει πάντα μαζί του. Περνάει λίγο η ώρα τον παίρνω τον ξαναπαίρνω δεν το σήκωνε. Αγχώθηκα γιατί πάντα μου σηκώνει το τηλέφωνο. Πάντα τα έχει μαζί του…. », λέει συγκινημένη η γυναίκα του αγνοούμενου κτηνοτρόφου.
«Πήγα στην μάνα μου, βγήκα στο μπαλκόνι γιατί φαίνεται ο στάβλος, μήπως κατεβαίνει, μήπως τα ξέχασε τα τηλέφωνα, αλλά τίποτα. Παίρνω την πεθερά μου, μου λέει τώρα πριν λίγο μίλησα, πάει να πάρει ψωμί και έρχεται. Τον παίρνω και δεν το σηκώνει της λέω. Και πήγαμε και ψάξαμε στον στάβλο και βρήκαμε το αμάξι, με το κινητό, το νερό του όλα…» περιγράφει.
«Μια ώρα δεν μπορώ χωρίς αυτόν…»
Η φωνή της γυναίκας του Ηλία σπάει. Της λείπει και ανησυχεί και απευθύνει έκκληση για βοήθεια.
«Δεν τον απασχολούσε τίποτα, ούτε οικονομικό ούτε τίποτα. Είμαστε πολύ αγαπημένοι.
Τον μπαμπά μου θέλω μου λένε. Κι εγώ θέλω τον άντρα μου. Θέλω τον άντρα μου, τον Ηλία μου θέλω. Σας παρακαλώ να βοηθήσετε όλοι να βρω τον άντρα μου. Τίποτε’ άλλο δεν ζητάω. Δεν μπορώ έχω δύο παιδιά, ζητάνε τον πατέρα τους. Είμαι πολύ χάλια..thepressroom.gr