Τρίτη, Σεπτεμβρίου 5

ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ !

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΒΙΑΙΑ! ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ Ή ΌΧΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;;«Οι εφοριακοί κάνουν τη δουλειά τους», λένε όσοι βγαίνουν στα…

παράθυρα της TV και καταδικάζουν τις αντιδράσεις των φορολογούμενων πολιτών-επαγγελματιών τους οποίους πάνε να ελέγξουν! Το ερώτημα είναι τι κρύβονται πίσω από τους ελέγχους των υπαλλήλων της εφορίας;

Κρύβονται φόροι επί φόρων, νέοι φόροι και χαράτσια και ένα ανελέητο κυνηγητό των φορολογουμένων στο οποίο αν δεν είναι συνεπείς, χαρακτηρίζονται φοροφυγάδες, απατεώνες, κλέφτες κ.λ.π. Δηλαδή το κράτος, η Πολιτεία που επιβάλλει τα χαράτσια, όπως η προκαταβολή φόρου 100% για τον επόμενο χρόνο, το κράτος που επιβάλλει ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, κατάργηση αφορολόγητου και ό,τι άλλο σκαρφιστεί, δεν είναι κλέφτης και απατεώνας, είναι ο πολίτης που αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε αυτή τη φοροκαταιγίδα!
Και ο εφοριακός κάνει τη δουλειά του! Ποια είναι η δουλειά του; Να κάνε ό,τι του λέει το κράτος. Αν δηλαδή το κράτος (το κατοχικό κράτος) επιβάλλει προκαταβολή φόρου 200% στον επαγγελματία και ο επαγγελματίας δεν θα μπορεί να πληρώσει ούτε το 1/10 του φόρου, τότε ο εφοριακός θα…κάνει τη δουλειά του! Πώς λοιπόν θα τον αντιμετωπίσει αυτό τον εφοριακό ο επαγγελματίας; Ως δήμιο! Ως δήμιο που έρχεται να του πάρει το κεφάλι και να τον στείλει στην ανεργία και να του…κλείσει το σπίτι και το μαγαζί!
Έτσι λοιπόν έγινε και σήμερα το πρωί, όταν πήγαν να κατασχέσουν το κατάστημα Borsalino και τα ΜΑΤ βρέθηκαν στην υπηρεσία των δανειστών, των funds και των τραπεζών!
Ο κάθε φορολογούμενος πολίτες που βλέπει απέναντί του το κράτος και τους εκπροσώπους του (εφοριακούς-ΜΑΤ) είναι σα να βλέπει δήμιους που έρχονται να σφαγιάσουν αυτόν και την οικογένειά του!
http://indobserver.blogspot.gr/2017/09/blog-post_79.htmltriklopodia.gr/