Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 6

Αποκαλύπτουμε… ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΟΡΑΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ!!!


Με πραγματικά απίθανο τρόπο σταματούν (;) την πυρηνική απειλή…

Έχουν παρέμβει οι ΗΠΑ με «μολυσμένα» μικροτσίπ στα πυρηνικά όπλα της Βόρειας Κορέας;
Οι ΗΠΑ δοκιμάζουν αντισυμβατικά σχέδια για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης απειλής από τη Βόρειο Κορέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούν «μολυσμένα» μικροτσίπ για να χρησιμοποιηθούν για το πρόγραμμα όπλων του κράτους, όπως ισχυρίζονται σήμερα ανεπίσημα
αμερικανικές πηγές. Λόγω του ανεπίσημου χαρακτήρα των πληροφοριών, ωστόσο, κρατάμε πάντα μικρό καλάθι για την εγκυρότητά τους.
Μόλις λίγες ώρες μετά τη δοκιμή της Βόρειας Κορέας της ισχυρότερη βόμβα υδρογόνου, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι οι ΗΠΑ έχουν αυξήσει τις προσπάθειές τους για να ανατρέψουν την κυβέρνηση στο απομονωμένο κράτος και πραγματοποιούν επιθέσεις στο περιθώριο της εκτόξευσης των βλημάτων του Βορρά.
Ανεπίσημες αναφορές λένε ότι η Ουάσινγκτον, πιθανότατα μέσω της CIA, προτίθεται να διοχετεύσει σκόπιμα μικροτσίπ και άλλα τεχνολογικά αντικείμενα που θα διακινηθούν στο κομμουνιστικό κράτος για να χρησιμοποιηθούν για το πρόγραμμα όπλων.
Όταν το ελαττωματικό τμήμα του μικροτσίπ τοποθετείται σε όπλα, λέγεται ότι οι ΗΠΑ έχουν την ικανότητα να το βγάλουν εκτός τροχιάς ή ακόμα και να το καταστρέψουν. Οι στρατιωτικές αυτές δυνατότητες έχουν δοκιμαστεί πρόσφατα από την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και την Κίνα, εν μέσω αυξανόμενης πίεσης πυρηνικού πολέμου.
Ο αρχηγός της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν εκτόξευσε βαλλιστικό πυραύλο πάνω από την Ιαπωνία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σε όλο τον κόσμο.
Και χθες το βράδυ, η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε με επιτυχία μια δοκιμή βόμβας υδρογόνου, η οποία προκάλεσε σεισμό μεγέθους 6,3 μέτρων.
Ο τεχνητός σεισμός έδειξε ότι η βόμβα ήταν 10 φορές ισχυρότερη από την πέμπτη πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά νοτιοκορεατικό μετεωρολογικό πρακτορείο.
Έχει επίσης αναφερθεί ότι θα μπορούσε να είναι 5 φορές ισχυρότερη από αυτή του Ναγκασάκι, την πυρηνική βόμβα που έπεσε στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας, η δοκιμή στέφθηκε υπό απόλυτη επιτυχία και ένα «ουσιαστικό» βήμα για την ολοκλήρωση του προγράμματος πυρηνικών όπλων της χώρας.https://hellasforce.com