Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22

[Η Καθημερινή]: Αλλάζει το τοπίο στην πιστοποίηση ξένων γλωσσών

[Η Καθημερινή]: Αλλάζει το τοπίο στην πιστοποίηση ξένων γλωσσών

[Η Καθημερινή]: Αλλάζει το τοπίο στην πιστοποίηση ξένων γλωσσών

Αλλάζει το τοπίο στην πιστοποίηση ξένων γλωσσών με την τεχνολογία να εισβάλλει σε όλο το φάσμα των εξετάσεων.
Τη νέα γενιά πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας LanguageCert παρουσίασε στη βρετανική πρεσβεία ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Πληροφορικών και CEO του παγκόσμιας εμβέλειας ομίλου PeopleCert Βύρων Νικολαΐδης, έχοντας στο πλευρό του τον πρώην CEO των πιστοποιήσεων αγγλικής γλώσσας του Cambridge Dr. Michael Milanovic.

Για τη διεξαγωγή των εξετάσεων LanguageCert χρησιμοποιούνται προηγμένες, καινοτόμες και ευέλικτες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί από τον Όμιλο PeopleCert, και θα έχουν εφαρμογή στο άμεσο μέλλον σε υπολογιστές, κινητά και τάμπλετ.
Η υπερσύγχρονη τεχνικά υποδομή της PeopleCert δίνει στην LanguageCert ένα στρατηγικό πλεονέκτημα, επιτρέποντας τη διοργάνωση εξετάσεων σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των εκπαιδευτικών οργανισμών και υποψηφίων, σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα ανάλογα με τη ζήτηση, και σε συχνές ημερομηνίες εξετάσεων.
Ειδικότερα, η PeopleCert προσφέρει ορισμένες καινοτομίες που διαφοροποιούν το LanguageCert International ESOL σε σχέση με άλλες πιστοποιήσεις:
Ξεχωριστές Γραπτές εξετάσεις (ενότητες Listening, Reading Writing) και Προφορικές εξετάσεις (ενότητα Speaking) που οδηγούν σε ξεχωριστά πιστοποιητικά. Οι υποψήφιοι μπορούν να δώσουν και τις δύο εξετάσεις μαζί ή σε διαφορετικές εξεταστικές περιόδους, κατοχυρώνοντας την πιστοποίηση που πέτυχαν, ανεξαρτήτως αν έχουν επιτύχει στην άλλη.
… – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ