Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22

Προβλέψεις – “ΒΟΜΒΑ” Πιτ Παπαδάκου: Τι προβλέπει για τους Τούρκους, Εκλογές, Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος…

5682-608x330
– Προβλέψεις-σοκ του μεγάλου μελλοντολόγου για τους Πειραιώτες και όχι μόνο
– Ποια ελληνικά νησιά θα πάρουν οι Τούρκοι
– Πότε θα κάνει σεισμό;
Τρομερά πράγματα…

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Πιτ Παπαδάκος είχε μιλήσει στο SportDog και έκανε κάποιες σημαντικές προβλέψεις που βγήκαν! Είπε ότι ο Ολυμπιακός θα πουλήσει δύο παίκτες και έγινε (Ιντέγιε-Μιλιβόγεβιτς), υποστήριξε ότι θα ψάχνουμε τον δεύτερο, του οποίου τη θέση κανείς δεν περίμενε ότι θα πάρει ο Πανιώνιος και προέβλεψε την τρίτη αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ (ήρθε ο Χιμένεθ).
Τώρα που έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου και οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε μία περίεργη φάση, δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε την αστρολογική άποψη του γνωστού μελλοντολόγου.
Ο γνωστός για ερυθρόλευκα αισθήματά του, Πιτ Παπαδάκος έριξε “βόμβα” στο SportDog, όσον αφορά την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο λιμάνι! Τον ρωτήσαμε γι’ αυτά που ακούγονται γύρω από τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογάννη, αλλά και για το γηπεδικό ζήτημα της ΑΕΚ.
Ο ίδιος, αφού απάντησε, στάθηκε και πάλι στα εθνικά ζητήματα και δη στο πρόβλημα με τους Τούρκους! Μάλιστα βλέπει, ότι οι γείτονες θα βάλουν στο μάτι δύο νησιά μας και έστειλε μήνυμα στον Υπουργό Αμύνης, Πάνο Καμμένο, σε μία συνέντευξη που πρέπει να διαβάσετε…
Πώς βλέπετε τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ) και ποια είναι η πρόβλεψή σας για τον τελικό;
“Είναι από τις δυσκολότερες χρονιές για να προβλέψεις. Εγώ όμως θα παίξω για τελικό Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να δεις τι γίνεται, γιατί η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε άνοδο και ο Ολυμπιακός είναι σε μικρή πτώση. Το Κύπελλο, όμως, παραμένει ένας ξεχωριστός θεσμός. Είναι άλλα παιχνίδια εκεί. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός διψούν για το τρόπαιο αφού δεν τους έμεινε το πρωτάθλημα, το οποίο έχει ήδη κριθεί. Ό,τι και να γίνει δεν το χάνει ο Ολυμπιακός”.
Στα πλέι οφς ποιες ομάδες θα περάσουν;
“Βλέπω τις ομάδες που βρίσκονται τώρα στην 5άδα, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Είναι δύσκολο να μπει ο Πλατανιάς. Στα πλέι οφ τον πρώτο λόγο έχουν πάντα ο Παναθηναϊκος με την ΑΕΚ, αυτοί θα τερματίσουν δεύτεροι και τρίτοι”.
Με τον προπονητή στον Ολυμπιακο, τι θα γίνει;
“Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Ό,τι πρέπει να κάνει, να το πραγματοποιήσει τώρα. Διότι υπάρχει άσχημη ψυχολογία. Μπορούσε να περάσει την Μπεσίκτας, όπως εξελίχθησαν τα πράγματα. Η αποβολή του Αμπουμπακάρ έδωσε την ευκαιρία να γίνει το 2-2 και να πέρναγε. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα μετά. Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει την ομάδα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Και που έφτασε στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ ήταν άθλος. Ήδη έχει δώσει όλους τους καλούς παίκτες και φάνηκε ότι δεν έπρεπε να φύγουν ποδοσφαιριστές από τον Δεκέμβρη”.
Του χρόνου τι προβλέπετε να γίνει στην ομάδα του Πειραιά;
“Του χρόνου, αν μείνει ο Μαρινάκης…”.
Αν μείνει ο Μαρινάκης; Προβλέπετε αποχώρηση από τον Ολυμπιακό;
“Ναι, αν μείνει ο Μαρινάκης, γιατί τον κυνηγούνε πολύ, το βλέπετε. Αν μείνει, λοιπόν, πιστεύω, θα φτιάξει μία υπερομάδα. Γιατί ο Ολυμπιακός φέτος είχε μία και μοναδική ευκαιρία να κάνει την ανανέωση. Είναι ομάδα πρωταθλητισμού όμως και δεν μπορούσε τόσα χρόνια, να την κάνει. Τελικά την έκανε και με επιτυχία. Δύο από τους τέσσερις πιτσιρικάδες που παίζουν, ο Ανδρούτσος και ο Μανθάτης, είναι πλέον στην Εθνική. Πιστεύω, ένας από τους δύο θα είναι στην ενδεκάδα”.
Η Εθνική τι θα κάνει τώρα με το Βέλγιο;
“Έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο αγώνα. Το Βέλγιο είναι δυνατός αντίπαλος. Μην ξεχνάμε όμως ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες από το εξωτερικό. Είναι δύσκολο να το κερδίσουμε, μπορεί να γίνει υπέρβαση όμως με το Χ. Ότι θα συνεχίσουμε και θα πάμε παρακάτω είναι δεδομένο. Θα περάσουμε δεύτεροι μέσω μπαράζ. Αν και ποτέ μη λέμε ποτέ, γιατί και εμείς έχουμε μεγάλη ομάδα. Αν παίξουμε αμυντικά και όμορφα, όπως με Ρεχάγκελ παλιά, μπορεί να τους αποσπάσουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα”.
Πρόσφατα έγινε Έλληνας ο Κάρολος Ζέκα, του Παναθηναϊκού. Θα βρει θέση στην εθνική ο Πορτογάλος;
“Αμέσως δεν το πιστεύω. Είναι παίκτης που είναι απαραίτητος για τη θέση που παίζει. Είναι καλός κόφτης και πασαδόρος. Θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για τον Φορτούνη, ο οποίος είναι αναντικατάστατος”.
Θα ήθελα μία εκτίμηση για ένα ζήτημα που απασχολεί την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και δεν είναι άλλο από το γηπεδικό…
“Είναι υποχρεωτικό να γίνουν αυτά. Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Παναθηναϊκός θέλει ένα μεγαλύτερο γήπεδο, το έχει ανάγκη. Το θέμα είναι. ..προεδρικό. Η εποχή του Καπετάνιου δεν υπάρχει πια. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήταν ένας και μοναδικός για τον Παναθηναϊκό. Είχε ψυχή, έβαζε χρήματα, όπως ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης. Οι άνθρωποι είναι businessmen, χαλούν πολλά λεφτά, δικαιώνονται και τα παίρνουν πίσω. Κάνουν μπίζνα”.
Πιστεύετε ότι θα υπάρξει επανενεργοποίηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό;
“Είχα πει ότι για να πάρει τίτλο η ΑΕΚ, πρέπει να επιστρέψει ο Μελισσανίδης, κάτι που έγινε πέρσι με το Κύπελλο. Έτσι θεωρώ ότι μόνο αυτή είναι η λύση για τον Παναθηναϊκό”.
Πότε προβλέπετε να γίνουν εκλογές;
“Είχαμε πει και την προηγούμενη φορά ότι αν γίνονταν εκλογές η ΝΔ θα ήταν αυτοδύναμη. Την επόμενη εβδομάδα οι δημοσκοπήσεις επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις μου. Κάθε μέρα που περνάει η ΝΔ κερδίζει χρόνο. Απλώς είναι δύσκολο να γίνουν εκλογές γιατί ο Τσίπρας δεν αφήνει την καρέκλα. Απεύχομαι να γίνει κάτι που σας το είχα πει και τον Νοέμβρη του 2016 που είχαμε ξαναμιλήσει. Τότε είχα αναφερθεί και σε ένα θερμό επεισόδιο.
Αν γίνει αυτό που φοβάμαι με τους Τούρκους θα γίνει χαμός. Φοβάμαι ότι θα χτυπήσουν Κάλυμνο και Κω. Δεν θα πάνε δηλαδή για ένα ξερονήσι. Αν το κάνουν όμως θα τα βάλουν με όλην την Ευρώπη. Μετά η Ρωσία και η Αμερική θα επέμβουν. Το φοβάμαι πολύ όμως. Θα είναι ύπουλο και γρήγορο, όπως στα Ίμια.
Πρέπει λοιπόν ο Πάνος Καμμένος να ακούει τις μυστικές υπηρεσίες και να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα. Γιατί ο Καμμένος, άσχετα με την αποτυχία της κυβέρνησης, έχει κάνει έργο, πάει καλά. Είναι επιτυχημένος. Μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου αναμένεται άλλος ένας σεισμός που δεν θα είναι πολύ ισχυρός”.http://www.makeleio.gr