Κυριακή, Σεπτεμβρίου 3

Υποκριτής Μοσκοβισί: Σκάνδαλο για τη δημοκρατία η διαδικασία αποφάσεων για την Ελλάδα


Σχόλιο Α.Α: Μάλιστα.Σκάνδαλο για τη δημοκρατία το "πρόγραμμα",μας λέει ο...δημοκράτης,ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί...ζητάει από την Ελλάδα να τηρήσει κατά γράμμα το πρόγραμμα-σκάνδαλο για τη δημοκρατία!

Μάλλον πρέπει...να μιλήσουν τα έργα κι όχι τα λόγια μ' αυτούς τους...λεβέντες που νομίζουν πως απευθύνονται σε ιθαγενείς!Έργα...με χέρια και με πόδια!

Από skai:    

«Σκάνδαλο για τις δημοκρατικές διαδικασίες» χαρακτήρισε τον τρόπο λήψης αποφάσεων σχετικά με το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας ο Πιέρ Μοσκοβισί, μιλώντας στην εφημερίδα Corriere della Sera από το διεθνές οικονομικό φόρουμ του Κόμο. 

Απαντώντας στην εφημερίδα του Μιλάνου ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για νομισματικές και οικονομικές υποθέσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα σκάνδαλο σε ότι αφορά τις δημοκρατικές διαδικασίες, όχι διότι οι αποφάσεις ήταν σκανδαλώδεις, αλλά διότι το να αποφασίζεις με αυτό τον τρόπο την μοίρα ενός λαού, το να επιβάλεις λεπτομερειακά αποφάσεις για τις συντάξεις, την αγορά εργασίας… Μιλώ για τις βασικές λεπτομέρειες της ζωής μιας χώρας που αποφασίστηκαν σε έναν οργανισμό, κεκλεισμένων των θυρών, οι εργασίες του οποίου ετοιμάζονται από τεχνοκράτες, χωρίς τον ελάχιστο έλεγχο ενός κοινοβουλίου. Χωρίς τα μέσα ενημέρωσης να γνωρίζουν πραγματικά τι λέγεται, χωρίς σταθερά κριτήρια ή μια κοινή κατευθυντήρια γραμμή».anemosantistasis.