Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15

Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΡΞΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΩΡΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Την ίδια εργασία αντέγραψαν 106 φοιτητές!
Αποτέλεσμα εικόνας για marxism
Ούτε ένας, ούτε δέκα, αλλά 106 φοιτητές παρέδωσαν την ίδια εργασία σε μάθημα στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Πρόκειται για... φερέλπιδες νέους του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Πάτρας και η εργασία κατατέθηκε στο μάθημα "Δυναμικά μαθηματικά Υποδείγματα".

Η αντιγραφή έγινε αντιληπτή και η γενική συνέλευση του τμήματος αποφάσισε να τους τιμωρήσει αποκλείοντας τους από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Στο επίμαχο μάθημα του Β’ Εξαμήνου του Προγράμματος Σπουδών όπου κατατέθηκε η συγκεκριμένη εργασία, ο τελικός βαθμός προκύπτει κατά 50% από Πρόοδο

που λαμβάνει χώρα εντός του Εξαμήνου, κατά 20% από τις Ασκήσεις του μαθήματος και κατά 30% από το γραπτό της Εξεταστικής.

Αλλά το θέμα δεν σταματά εδώ. Κάλυψη παρείχε στους φοιτητές η ΔΑΠ και πιθανά και η ΠΑΣΠ. Στη συνέλευση που έγινε, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τάχθηκε κατά της απόφασης, όπως το ίδιο έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, και με την ΠΑΣΠ.

Επίσης, η ΔΑΠ, επικαλούμενη τον... Μαρξ, ζήτησε οι φοιτητές να μην δώσουν τον Σεπτέμβριο το συγκεκριμένο μάθημα και όχι να χάσουν όλη την εξεταστική. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Κάθε σημαντικό γεγονός στη σύγχρονη εποχή εξελίσσεται σαν φτηνή αντιγραφή του ιστορικού παρελθόντος. Αυτό είχε αντιληφθεί και διατυπώσει στο έργο του "Η 18η Μπρυμαίρ  του Λουδοβίκου Βοναπάρτη" ο Γερμανός Φιλόσοφος Καρλ Μαρξ».



Όλοι οι Παπανδρέου εξυπηρετήθηκαν από το ΚΚΕ. Ό,τι και να έκαναν, πάντα είχαν εξασφαλισμένη την υποστήριξή του. Έτσι κάπως φτάνουμε και στον τρίτο Παπανδρέου …Τον πιο βλάκα από τους τρεις …Τον —θεωρούμε βέβαιο, λόγω αγνοίας—- ως τον πιο αδίστακτο και επικίνδυνο Παπανδρέου από όλους …Έναν πραγματικό μισέλληνα. Αυτός έκανε το βήμα προς τον "γκρεμό".
Ο Γιωργάκης "έσπασε" την τρίτη και πιο καθοριστική γραμμή άμυνας. Αυτός πέρασε τον "Ρουβίκωνα", τον οποίο ποτέ δεν πρέπει να περνάει η κοινωνία.Παραβίασε την πραγματική κόκκινη γραμμή της κοινωνίας. Αυτός έριξε την κοινωνία στο χάος. Δεν μιλάμε για το Μνημόνιο. Αυτό ήταν κάτι, το οποίο ακολούθησε.
Το μεγαλύτερό του έγκλημα είχε προηγηθεί αρκετά χρόνια πριν. Αυτό το έγκλημα είχε σχέση με την ίδια τη λειτουργία της κοινωνίας. Πριν την παραδώσει στους σιωνιστές τοκογλύφους της FED και τού Εβραίου Τρισέ, είχε φροντίσει να την "αρρωστήσει" σε βαθμό τέτοιο, που να είναι σίγουρος αυτός και τα αφεντικά του ότι δεν θα αντιδράσει …Να την "αρρωστήσει" σε βαθμό "θανατηφόρο". Συμπλήρωσε με τον απόλυτο τρόπο το "μολυσματικό" έργο του πατέρα του και του παππού του. Αυτός ήταν υπουργός Παιδείας τού Σημίτη, όταν έκανε το μέγιστο έγκλημα.

Έκανε αυτό, το οποίο είπαμε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου …Άνοιξε την Ανώτατη Εκπαίδευση σε όλους, χωρίς κανένα "φίλτρο". Με απίστευτο θράσος έκανε αυτό, το οποίο ήταν εξ’ αρχής το ζητούμενο για τους συνωμότες, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει απ’ ευθείας πριν απ’ αυτόν ούτε ο γέρος ούτε ο Ανδρέας. Ο ΓΑΠ πήγε να καθιερώσει το "Εθνικό Απολυτήριο". Πήγε δηλαδή να συνδέσει την υποχρεωτική εκπαίδευση, η οποία αφορά τα παιδιά όλων των κοινωνικών τάξεων, με τη "μήτρα" που "γεννά" αστούς και είναι το Πανεπιστήμιο. Για το "καλό" δήθεν της νεολαίας στο σύνολό της πήγε να μετατρέψει την Ανώτατη Εκπαίδευση σε μια φυσική συνέχεια της Μέσης Εκπαίδευσης …Εισαγωγή στα Πανεπιστήμια χωρίς καν εξετάσεις. Αυτή ήταν η "έμπνευσή" του και —όπως αντιλαμβανόμαστε— ήταν πέρα για πέρα εκ του πονηρού και καταστροφική.

Ήταν μια έμπνευση τόσο "αυθόρμητη", που "κούμπωνε" απόλυτα με τα εγκλήματα των προηγούμενων Παπανδρέου. Το "Εθνικό Απολυτήριο" δεν θεσμοθετήθηκε ποτέ, αλλά ύπουλα και εκ του πονηρού έγιναν όλα τα άλλα, τα οποία κατέστρεφαν την κοινωνία. Το "μέτρο" δεν πέρασε, για να μην "καρφώνεται" για πάντα ο εμπνευστής του, αλλά, ό,τι "υποστήριζε" αυτό το "μέτρο" —και κατέστρεφε την κοινωνία— έγινε στο ακέραιο. Δεν άφησαν ελεύθερο "υπόστεγο" ή "αχυρώνα" στην επαρχία, που να μην το μετέτρεψαν σε "ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα", άσχετα αν "πουλούσε" τεχνογνωσία για ψήσιμο μπριζόλας. Εκείνη την εποχή ονόμασαν μέχρι και τα ΤΕΙ "ανώτατες σχολές" και έμπαιναν εκεί άνθρωποι, οι οποίοι δεν δικαιούνταν να τελειώσουν ούτε το Λύκειο. Πτυχιούχοι "ανωτάτων σχολών" έγιναν άνθρωποι, οι οποίοι με το ζόρι γνώριζαν γραφή και ανάγνωση.


Πολλοί απ’ αυτούς, οι οποίοι σήμερα βγαίνουν στην τηλεόραση ως πτυχιούχοι και διαμαρτύρονται που δεν βρίσκουν δουλειά "επιστήμονος" PR, δεν είναι σε θέση ούτε να διαβάσουν τις διευθύνσεις των παραγγελιών στα ντελιβεράδικα όπου δουλεύουν.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/08/c-asus-belli.html
http://perimajestic.blogspot.gr/