Εν-θυμήσου…

Εάν…
Είσαι βαθύτατα θλιμμένος από τον τρόπο που οι άνθρωποι συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλο, υποφέρεις από αλλεργίες και γενικά είσαι ευπαθής, νιώθεις κάπως αποξενωμένος, ακόμη και από τους φίλους ή την οικογένειά σου, λατρεύεις να παρατηρείς τα άστρα, πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ότι τα ΑΤΙΑ και η επικοινωνία με ανώτερα όντα ίσως να υφίστανται, νιώθεις πιο άνετα μεταξύ φυτών και ζώων παρά μεταξύ των ανθρώπων, έχεις την αίσθηση ότι ήρθες εδώ στη γη για να επιτελέσεις κάτι σημαντικό…

ίσως είσαι ένας από τους εβδομήντα εκατομμύρια Περιπλανώμενους που βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν στην επικείμενη αλλαγή. Αυτοί οι κοσμικοί παροχείς έχουν έρθει στη Γη από άλλες διαστάσεις μέσω του Πέπλου της Λησμονιάς. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτό το βιβλίο σκοπό έχουν να ξαναζωντανέψουν τη μνήμη τους.
Εάν είσαι ένας από αυτούς, το βιβλίο αυτό προορίζεται για σένα!
Από πολύ παλιά έχει προβλεφθεί ότι ο κόσμος, όπως τον γνωρίζουμε, σύντομα θα φτάσει στο τέλος του. Η Βίβλος μιλά για μια τρομερή μάχη, τον Αρμαγεδδώνα, ως το τέλος και την αρχή, το τέλος του χάους και την έναρξη μιας χιλιετούς ειρήνης. Η ινδιάνικη φυλή Χόπι, οι Μάγια και πολλοί άλλοι γηγενείς πολιτισμοί βρίθουν ημερολογίων, μύθων και παρόμοιων προβλέψεων που υποδεικνύουν το ίδιο χρονικό σημείο, κάπου μεταξύ του τώρα και του τέλους του 2012, ως το τέλος του πολιτισμού.
Αυτά τα αρχαία γραπτά, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προέρχεται από απλούς και σχετικά πρωτόγονους ανθρώπους, αποδεικνύονται εντυπωσιακά ακριβή.
Σύμφωνα με μια ολοένα αυξανόμενη ροή εσωτερικής πληροφόρησης από μέντιουμ σε όλον τον κόσμο, το ηλιακό μας σύστημα περνάει από το τελευταίο τμήμα ενός τεράστιου τόξου που αντιπροσωπεύει τις τελευταίες στιγμές της τωρινής κατάστασης συνειδητοποίησης του. Λέγεται ότι μέσα σε λίγα χρόνια, μια μεγάλη αλλαγή στη συνείδηση, η οποία θα επηρεάσει όλες τις μορφές της Δημιουργίας, θα μας κατακλύσει σαν ένα τσουνάμι που πλησιάζει αμείλικτα στις ακτές.
Φυσικά, πολλά εξελιγμένα όντα, που ζουν έξω από την ψευδαίσθηση της ανθρώπινης ύπαρξης, ξέρουν γι’ αυτά τα σημαντικά γεγονότα εδώ και καιρό. Ο πλανήτης μας, με τροχιά γύρω από έναν από τους μεγαλύτερους ήλιους στις απομονωμένες παρυφές ενός από τους 125.000.000.000 γαλαξίες του Σύμπαντος, εδώ και καιρό έχει τραβήξει το ενδιαφέρον διαγαλαξιακών παρατηρητών. Το πείραμα που διεξάγεται εδώ αποφέρει καρπούς πέρα από κάθε προσδοκία αν και συγχρόνως είναι, με πολλούς τρόπους, και βαθύτατα ανησυχητικό.
Όταν οι άνθρωποι πρωτοοραματίστηκαν την ψευδαίσθηση, την οποία αποκαλούν
« πραγματικότητα », προοριζόταν για να είναι το πεδίο όπου υψηλά ανεπτυγμένα όντα θα « παρίσταναν » ότι θα ξέχναγαν τι είναι. Εκεί θα πειραματίζονταν με τη γέννηση νέων εμπειριών που μπορούν να βιωθούν μόνο στο χωνευτήρι του δυϊσμού και της πολικότητας, όπου τα πιστεύω και τα συναισθήματα είναι οι πρωτεύουσες κινητήριες δυνάμεις. Σύντομα έγινε εμφανές ότι η ψευδαίσθηση παραήταν σχεδιασμένη καλά. Το πείραμα, αν και ενδιαφέρον, δεν προχωρούσε όπως είχε σχεδιαστεί. Με κάθε διαδοχική μετενσάρκωση, οι ψυχές βίωναν μεγαλύτερα επίπεδα πόνου και βασάνων. Αρκετές φορές στην ιστορία του πλανήτη μας, εξελιγμένα όντα μετενσαρκώθηκαν στη Γη για να βοηθήσουν στη μετατόπιση της συνείδησης και να προσφέρουν ποικίλες επιλογές. Σε κάθε περίπτωση, τις υψηλής αξίας διδασκαλίες τους τις οικειοποιήθηκαν τα διάφορα ιερατεία και τελικώς έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό.
Τώρα που είμαστε για τα καλά κοντά στην επικείμενη αλλαγή, περισσότερα από εβδομήντα εκατομμύρια από αυτά τα εξελιγμένα όντα έχουν ήδη μετενσαρκωθεί στη Γη. Εν αντιθέσει με τους προκατόχους τους, οι οποίοι διατήρησαν την πλήρη συνειδητοποίηση τους κατά τη διάρκεια του χρόνου που βρίσκονταν στον πλανήτη μας, αυτοί οι Περιπλανώμενοι, όπως αποκαλούνται τα όντα από υψηλότερες πυκνότητες, συμφώνησαν να περάσουν από τον Πέπλο της Λησμονιάς καθώς εισήλθαν στην ψευδαίσθηση. Αυτό σημαίνει ότι έχουν την περιορισμένη συνείδηση των ανθρώπων καθώς και ανθρώπινη μορφή. Νόμιζαν ότι η εξελιγμένη κατάσταση στην οποία βρίσκονταν θα τους επέτρεπε να ξεπεράσουν γρήγορα τις παραμορφώσεις του Πέπλου.Έκαναν λάθος!
Τώρα, λιγότερο από το εννέα τοις εκατό αυτών των Περιπλανώμενων έχουν κατορθώσει να ξυπνήσουν από τον « λήθαργό τους » τους. Όπως συμβαίνει και με τα έξι δισεκατομμύρια ψυχές που ήρθαν για να βοηθήσουν, οι υπόλοιποι είναι παγιδευμένοι στην ψευδαίσθηση, μην μπορώντας να ελευθερωθούν. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτού του μικρού ποσοστού των αφυπνισμένων όντων είναι ήδη σημαντικά. Πολλές από τις προβλεπόμενε συμφορές φαίνεται να έχουν αποφευχθεί ή τουλάχιστον να έχουν μικρότερης βαρύτητας αποτελέσματα. Οι μεγάλες αλλαγές της Γης, τις οποίες είχαν οραματιστεί διάφοροι προφήτες, δεν έχουν συμβεί, ούτε έχουν γίνει οι εκρήξεις των ηφαιστείων που θα προκαλούσαν κατακλυσμούς. Όμως, παντού γύρω μας, ακόμη και στη φυσική διάσταση, τα σημάδια της αλλαγής είναι πλέον εμφανή.
Δυστυχώς, οι επιστήμονες μας δεν είναι ειλικρινείς. Κάτω από αφόρητη πίεση των εργοδοτών τους, αρνούνται να μοιραστούν ανοιχτά τους βαθύτατους φόβους που τους κατατρύχουν μέσα στα μυστικά εργαστήριά τους. Ένας μικρός κατάλογος από αδιάσειστα επιστημονικά δεδομένα αποδεικνύουν την αλήθεια: η πρόσφατη ηλιακή δραστηριότητα ξεπερνά κάθε προηγούμενη μέτρηση, μια αναφορά που διέρρευσε από το Εθνικό Ρωσικό Ινστιτούτο Επιστημών ( RussianNationalAcademyofScience ) αποκαλύπτει ότι το ηλιακό μας σύστημα έχει μετακινηθεί σε μια « διαφορετική χωρική περιοχή » με υψηλότερα και πιο ανώμαλα ενεργειακά επίπεδα από αυτά που είχαν παρατηρηθεί πρωτύτερα, η φωτόσφαιρα του ήλιου ( το μαγνητικό «αβγό» που εκπέμπεται από τον Ήλιο) είναι τώρα δέκα φορές μεγαλύτερη από το κανονικό της μέγεθος, δημιουργώντας έτσι ένα λαμπρό, ζωηρό πλασματικό ενεργειακό πεδίο ως αιχμή, οι ατμόσφαιρες πέντε πλανητών, συμπεριλαμβανομένης της Γης, υφίστανται σημαντικές αλλαγές, σε αρκετούς πλανήτες έχουν αλλάξει θέσεις πρόσφατα οι μαγνητικοί πόλοι – μία από τις βίαιες αλλαγές που έχει προβλεφθεί ότι θα συμβούν και στη Γη, οι μαγνητικές αλλαγές στον πλανήτη μας είναι ήδη τόσο εμφανείς που οι αεροναυπηγικοί χάρτες τους οποίους χρησιμοποιούν οι πιλότοι έπρεπε να αναθεωρηθούν.
Ο παραπάνω κατάλογος θα μπορούσε να συνεχιστεί σε μάκρος με περισσότερα αδιάσειστα στοιχεία. Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο: οι προβλεπόμενες αλλαγές δεν θα συμβούν στο μέλλον, συμβαίνουν ήδη. Οι επιστημονικές κοινότητες, καθώς και οι διάφορες κυβερνήσεις, τα έχουν χαμένα και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Στην προσπάθειά τους να μας κρατήσουν ήρεμους και ασφαλείς, επιλέγουν να μας αποκρύψουν και να μην παραδεχτούν την ανικανότητά τους. Ωστόσο, και παρά τις αναταραχές αυτές στο οικοδόμημα του πλανήτη μας, αυτά που συμβαίνουν δεν αποτελούν μυστήριο. Είναι ακριβώς αυτά που είχαν προβλεφθεί ότι θα συμβούν, και οφείλουμε να απονείμουμε τα εύσημα στους Μάγια, στη φυλή Χόπι και στους υπόλοιπους προφήτες από το παρελθόν.
Γι’ αυτούς που ακόμη παλεύουν υπό το βάρος του Πέπλου, η απελευθέρωση μοιάζει τρομακτική. Στην πραγματικότητα, είναι εκπληκτικά απλό. Το μόνο που χρειάζεται κανείς να κάνει είναι να αλλάξει την οπτική γωνία από όπου βλέπει τα πράγματα, και τότε η λύση καθίσταται αμέσως εμφανής. Το όλο θέμα είναι φυσικά κατά πόσον κάποιος είναι διατεθειμένος να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο.
Αν και ένα μέρος των πληροφοριών που περιέχονται στο βιβλίο. Το Ταξίδι της Ψυχής ήταν εδώ και καιρό διαθέσιμο σε διάφορες διδασκαλίες, δεν ήταν εύκολη η συγκρότησή τους σε ένα ενιαίο σύνολο. Κατά μία έννοια, είναι σαν να λέμε ότι όλα τα σονέτα του Σαίξπηρ περιέχονται σε ένα αλφαβητάρι, κάποιος όμως πρέπει να ξέρει πώς να ξανατακτοποιήσει τα γράμματα.
Καταλαβαίνω τώρα πως κάθε βήμα της ζωής μου ήταν έτσι προγραμματισμένο ώστε να με προετοιμάσει να γίνω ο γραφέας, έτσι ώστε κάθε πληροφορία που υπάρχει σε αυτό το βιβλίο να μπορεί να ταξινομείται από μόνη της όπως ακριβώς οι αυχένες που απαρτίζουν μια περίπλοκη κλειδαριά.
Αυτό το βιβλίο απευθύνεται κυρίως σε αυτούς τους Περιπλανώμενους και σε αυτές τις πολύτιμες ψυχές που βιώνουν την ψευδαίσθηση και που έχουν κατορθώσει να ξεσκίσουν τον Πέπλο με τα πνευματικά σπαθιά τους ώστε να αντικρίσουν τις πρώτες ακτίνες του φωτός. Η συλλογική μας αποστολή στον πλανήτη είναι πλέον εμφανής.
Πρέπει να βοηθήσουμε τα όντα, που είναι παγιδευμένα στην ψευδαίσθηση, να προχωρήσουμε, αν το επιθυμούν. Αν είσαι ένας τέτοιος άνθρωπος, μια Ωραία Κοιμωμένη λόγου χάριν, που βρίσκεται σε λήθαργο μετά το πέρασμα της από τον Πέπλο της Λησμονιάς, τότε προετοιμάσου για να δεχτείς το φιλί του πρίγκιπα.
Ώρα να αφυπνιστείς!
Το Ταξίδι Της Ψυχής
ΖΑΝ-ΚΛΟΝΤ ΖΕΡΑΡ ΚΟΒΕΝ
Εκδόσεις:  Ωκεανός
www.UrantiaCenter.gr

 http://www.urantiacenter.gr/themata/279-%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%E2%80%A6.html