Πρώτιστη σημασία έχει το ξεπούλημα της χώρας πάνω απ’ όλα, μας λέιε έμμεσα πλην σαφώς ο κορυφαίος γερμανοτσολιάς Ιωάννης Στουρνάρας. Σε δηλώσεις του, εκτιμά ότι,  είναι νωρίς για την Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων φέτος και κάλεσε την κυβέρνηση επικεντρωθεί στις ιδιωτικοποιήσεις, προκειμένου να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, σε συνέντευξή του στην Wall Street Journal.

«Νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς» να βγει η Ελλάδα στις αγορές, σημείωσε συγκεκριμένα ο κ. Στουρνάρας, στα πρώτα του σχόλια μετά από τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ της Ελλάδας και των διεθνών πιστωτών τον Ιούνιο.
«Θεωρώ ότι θα ήταν ακόμη καλύτερο εάν για παράδειγμα η Ελλάδα δρομολογούσε δύο ή τρεις εμβληματικές ιδιωτικοποιήσεις στο επόμενο διάστημα. Αυτό θα βοηθούσε περισσότερο για την έξοδο στις αγορές αργότερα», όπως τόνισε ο ίδιος.
Ξεπουλάτε λοιπόν και γρήγορα για να είμαστε φαινόμαστε καλά παιδια΄στα μάτια των κατοχικών δυν’άμεων. Και οι Στουρναραίοι να ζουν και να βασιλεύουν, αλλά αλοίμομονό τους αν κυκλοφορήσουν ελέυθερα στους δρόμους
http://odosdrachmis.gr