Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ανέλαβε την διεύθυνση του θεάτρου της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ανέλαβε την διεύθυνση του θεάτρου της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, στην πρώτη της συνέντευξη, μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της, μίλησε για εκείνη ενώ αποκάλυψε ότι ανέλαβε την διεύθυνση του θεάτρου της μητέρας της.


«Ανέλαβα τη διεύθυνση του θεάτρου της μητέρας μου και κάνουμε πολλά σχέδια για αυτό, τα οποία για την ώρα δεν μπορώ να αποκαλύψω... Είμαστε στα σχεδιάσματα ακόμα και δεν έχει νόημα να προτρέξουμε. Όλα θα γίνουν για εκείνη, με μεράκι και αγάπη» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Real Life».Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρθηκε και στην αγάπη που έχει για τους γονείς της: «Είμαι τόσο χαρούμενη που έχω – δεν τον μπορώ τον αόριστο – τόσο μοναδικούς και καλούς γονείς. Είναι και οι δυο τρομερές προσωπικότητες και πλούτισα και από τους δυο. Παίρνω τόση αγάπη που δεν θέλω να μιζεριάσω. Πονάω, κλαίω, μα προχωράω μπροστά γιατί αυτό θέλουν και οι δυο. Σε όσα ονειρεύομαι και όσα θα κάνουμε με τον μπαμπά για εκείνη».

Μάλιστα, αποκάλυψε για το αν η Ζωή Λάσκαρη την ρωτούσε αν σκοπεύει να παντρευτεί ή να κάνει παιδιά: «Όχι, απλώς ήθελε να είμαι πάντα καλά και να έχω πλάι μου κάποιον που να με αγαπάει αληθινά...». Και στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν τελικά υπάρχει αυτός ο άνδρας στην ζωή της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου απάντησε πως ναι υπάρχει!


govastileto.gr