Που αλλού θα πήγαινε; Σίγα μην καθόταν να περιμένει καμία προκήρυξη σε κοινωφελές πρόγραμμα. Το παιδί έχει μέλλον. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι ο νέος Διευθυντής του Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

gavriil

Σε ΜΚΟ προσελήφθη ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος είχε παραιτηθεί από βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος τον Νοέμβριο του 2015.
Συγκεκριμένα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος θα αναλάβει την ηγεσία του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας. Όπως αναφέρει μάλιστα το efsyn.gr το πεδίο των ανθρώπινων δικαιωμάτων, στην υπεράσπιση των οποίων βασίστηκε ένα μεγάλο μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας για τον Δήμο Αθηναίων το 2014, αποτελούσε
πάντοτε το επίκεντρο του ενδιαφέροντός του. 

Περιμένει και ο Μουζάλας..

O Σακελλαρίδης θα είναι ο μεγάλος δορυφόρος των μκο στην Ελλάδα. Θα είναι αυτός που θα καταγγέλει  στα διάφορα παρατηρητήρια του τοκογλύφου Σόρος για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε πρόσφυγες, σε τρανς άτομα, Gay, τραβεστί κτλπ. Καθόλου άσχημα για τον  αριστεριστή Γαβριήλ. Από την μια έχουμε τον Τσίπρα που γεμίζει την χώρα με χιλιάδες "πρόσφυγες", φτωχοποιεί  με δόλο ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, παραδίδει δημόσια και ιδιωτική περιουσία σε ξένα  Funds και από την άλλη  έχουμε τον "αντιμνημονιακό" πρώην Συριζαίο που έχει ευαισθησίες....

Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras sakelaridhs
 Νομενκλατούρα σοβιετική. Εμείς να περνάμε καλά και άσε το πόπολο να τρέχει να πληρώνει φόρους , να περιμένει συντάξεις , να μιλά για πατρίδες…perimajestic.